Ce a făcut acum Gigi Becali în plină criza sanitară. „De acum lucrați non-stop”

Ce a făcut acum Gigi Becali în plină criza sanitară. „De acum lucrați non-stop”
Ce a făcut acum Gigi Becali în plină criza sanitară. „De acum lucrați non-stop"

Criza sanitară care afectează și România i-a dat idei finanțatorului FCSB. Nu despre cum să fie gestionat fotbalul românesc în aceste momente, ci despre cum putem ajuta la rezolvarea problemei de sănătate. Ce a făcut acum Gigi Becali în plină criză sanitară poate aduce un plus în lupta cu inamicul nevăzut.

Ce a făcut acum Gigi Becali în plină criza sanitară. „De acum lucrați non-stop”

Concret, Gigi Becali a decis să intre în luptă și vine și cu o sugestie, în stilul său caracteristic, de războinic. Astfel, a luat legătura cu cea mai mare fabrică de cămăși din România și a convins conducerea acesteia să oprească producția de cămăși și să confecționeze măști și halate pentru spitalele din România.

Becali le-a propus să confecționeze zilnic câte 5.000 de măști și halate pentru spitalele unde sunt tratați bolnavii afectați de criza epidemiologică. În același timp, i-a asigurat pe conducătorii respectivei fabrici că toate materialele produse în scop sanitar vor fi achizționate de către el.

Becali nu crede că pandemia o să fie agresivă în România

Donații făcute pentru spitalele „Matei Balș”și cel din Rădăuți

Patronul FCSB a mai subliniat faptul că firma respectivă nu i-a pus niciun adaos la produsele comandate, ci doar 10% atât cât costă mâna de lucru și salariile muncitorilor.

„Am vorbit la Braiconf, cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice? Niște materiale? Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10% căt costă mâna de lucru și salariile muncitorilor”, a declarat Gigi Becali.

Deja, patronul FCSB a spus că a făcut o livrare către Matei Balș, însă vineri a spus că va dona măști Spitalului din Rădăuți. Pe lângă măști, Becali a mai donat și mese și scaune spitalelor, deoarece oamenii se plângeau că nu mai au unde să stea, precum și paturi, televizoare, telefoane. Latifundiarul din Pipera a plătit 13.000 de euro pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un scanner.

„Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi. Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a declarat patronul FCSB.