Ce a dezvăluit Alex Delea despre Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr.: „Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”

Ce a dezvăluit Alex Delea despre Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr.: „Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”
Alex Delea, mărturii neașteptate despre Lavinia Pârva.

Alex Delea a venit cu mărturii incredibile. Fanii celebrului câștigător al emisiunii ,,Survivor România 2022” au crezut că nu au auzit bine. Soția lui Ștefan Bănică Jr i-a sucit total mințile sportivului. ,,Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea”, a spus tânărul. Afirmațiile lui cu siguranță au ajuns și la urechile cântăreților care au un copil împreună.

Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pârva

Lavinia Pârva este una din cele mai sexy cântărețe de la noi. Aceasta a reușit să revină la formele apetisante pe care le-a avut înainte de sarcină și să închidă astfel gura cârcotașilor.

Mulți o critică pentru faptul că face abuz de anumite intervenții estetice, dar cu toate astea vedeta nu ține cont de ce aude și se simte bine în pielea sa. Soția lui Ștefan Bănică Jr. reușește să sucească mințile chiar și unor tineri.

Mai exact, Lavinia Pârva este femeia de care Alex Delea a fost îndrăgostit în secret. Sportivul a acceptat invitația lui Cătălin Măruță la rubrica sosurilor iuți, acolo unde a făcut această declarație surprinzătoare.

„Eu știu, dar nu mai țin minte numele. Cred că e cântăreață, am uitat o cheamă. Stau foarte prost cu numele, uit imediat. E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pârva este o femeie superbă.

Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris”, a spus Alex Delea în emisiunea de la Pro TV.

Ce relație are cu Elena Chiriac?

Mulți s-au întrebat dacă tânărul a pus ochii pe Elena Chiriac. Cei doi au părut destul de apropiați în timpul competiției, iar nici după terminarea show-ului nu s-au distanțat. Aceștia au ținut legătura strâns și chiar s-au pozat pentru fani tot împreună.

Cu toate astea, Alex Delea a mărturisit că între ei există doar o relație de prieteni, deși românii care i-au urmărit au sperat ca între ei să se lege o idilă. Mulți au susținut că se potrivesc și că le-ar sta bine împreună.

”Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! Eu așa cum m-ați văzut în fața ecranelor eram tot timpul.

De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles bine cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine.”, a spus Alex Delea pentru viva.ro