Ce a descoperit o femeie în congelatorul bunicii sale. Stătea acolo de 50 de ani, nici ei nu i-a venit să creadă VIDEO

Ce a descoperit o femeie în congelatorul bunicii sale. Stătea acolo de 50 de ani, nici ei nu i-a venit să creadă VIDEO
Femeia care ii facea curat a ramas socata cand a descoperit

O femeie a făcut o descoperiră macabră în frigiderul bunicii sale, în timp ce făcea curat în casa femeii.

Descoperirea era veche de 50 de ani și fusese congelată din anul 1972.

Descoperire socanta in congelatorul unei bunicute

În frigiderul unei bunicuțe a fost găsită mâncare veche de 50 de ani, care era congelată. Femeia care a venit să facă curat a găsit în congelatorul bunicii sale mâncare de acum 5 decenii.

Șocul a fost cu atât mai mare când a aflat ce este produsul, după ce l-a decongelat.

Nellie Ancelet din Iowa a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a vrut să facă ordine în frigiderul bunicii soțului său.

Pe măsură ce scotea pachetele vechi din congelator, femeia a găsit mâncare de acum 50 de ani. Bătrâna avea mâncare la congelator din anul 1972.

Ce era, de fapt, în congelator

Femeia a făcut câteva videoclipuri pe care le-a urcat pe TikTok și le-a arătat internauților ce lucruri a păstrat bunica soțului ei în congelator.

De altfel, ea a arătat și produsele decongelate, având o reală surpriză să afle ce sunt.

Postarea care a devenit virală în toată lumea a adunat peste 4,6 milioane de vizualizări. Femeia a scos din congelator mai multe casolete cu afine, zmeură, piersici, aspic de vită și gălbenușuri din anii 1983, 1984 și 1999.

”Uitați-vă la afinele din 1983. Le scot aici pe farfurie ca să vedeți. Sunt cu zeamă semințe și arată ca niște afine, încă. Următoarele sunt murele din 1972. Și-au pierdut mult culoarea, parca ar fi creier.

Căpșuni. Au stat afară pentru 8 ore. Astea sunt căpșuni. Sunt cam fermentate. Astea sunt din 1984. Cu siguranță nu mai au culoarea roșie. Avem și un sos de mere 1999. Nu cred că sosul de mere se schimbă prea mult. Merele sunt mere, dar nu o să încerc. Nu, mulțumesc. Zmeura din 1999. Aveam 8 ani. Arată ca afinele, sunt tari si miros urât”, spune femeia în videoclip.

@madamquasarThe Grand Opening!♬ original sound – Nellie

@madamquasarGrandparents Freezer Discovery♬ original sound – Nellie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI