Ce a descoperit o femeie când a mers să scoată bani de la bancomat. Ce sumă avea în cont

Ce a descoperit o femeie când a mers să scoată bani de la bancomat. Ce sumă avea în cont
Julia Yonkowski povestește că s-a dus la bancă pentru a retrage niște bani

În era tehnologiilor și a securității bancare mulți dintre noi am optat pentru a ne ține banii pe cardurile de debit. Dar ce te faci când ajungi la bancomat și găsești în cont mai mulți bani decât ai, în mod normal. Un astfel de caz i s-a întâmplat unei femei în statul american Florida. Julia Yonkowski a vrut să scoată de pe card 20 de dolari, dar la o verificare a contului a decoperit o sumă fabuloasă în cont.

Julia Yonkowski a descoperit un milion de dolari în cont

Julia Yonkowski povestește că s-a dus la bancă pentru a retrage niște bani, dar a vrut mai întâi să își verifice soldul. Potrivit bonului bancar pe care l-a primit, Yonkowski avea în cont 999.985.855,94 dolari. După cum vă puteți imagina, a fi șocat a fost o subevaluare pentru americancă.

„Doamne, am fost îngrozită. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar am fost îngrozită ”, a declarat Julia Yonkowski, conform presei americane locale.

Femeia a mers inițial la bancomat doar pentru a lua 20 de dolari. Când a făcut operațiunea de retragere de numerar a primit un mesaj, cel puțin ciudat. În mesaj femeia era avertizată că odată ce va retrage suma va avea și o descoperire de card și că va fi taxată conform politicii bancare.

„Am crezut că visez”

Toți am citit povești despre oameni care au luat banii sau au scos bani și apoi au trebuit să-i ramburseze. Mulți au luat legătura cu banca, alții chiar și-au însușit banii. În cazul americancei, aceasta a declarat că nu ar fi făcut un astfel de gest. De aceea a și luat legătura imediat cu cei de la bancă, mai povestește Julia Yonkowski. Femeia era speriată și din alt motiv, după cum a declarat.

„Am crzut că visez. Dar mă cam sperie pentru că știu ce se întâmplă și cu amenințările cibernetice. Nu știu ce să cred. Pur și simplu nu pot trece peste asta.”, a mai declarat Julia Yonkowski, conform presei locale.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, de când a devenit miliardară temporară, a încercat de mai multe ori să ia legătura cu cei de la Chase Bank. În speranța de a lămuri totul, Julia Yokowski a încercat și la începutul săptămânii să ia legătura cu banca, dar fără nicun succes.

Astfel că a decis să lase suma integrală în cont până va reuși să elucideze misterul. Aparenta greșeală a băncii, neelucidată încă, ar putea la fel de bine să fie și un atac cibernetic al unor hackeri. Oficialii băncii nu au dat nicio declarație, așa că totul a rămas încă nerezolvat.

Urmăriți Playtech.ro și pe