Ce a descoperit Flavia Mihășan în al doilea trimestru de sarcină. A spus tot adevărul

Ce a descoperit Flavia Mihășan în al doilea trimestru de sarcină. A spus tot adevărul
Flavia Mihășan, descoperire în al doilea trimestru de sarcină

„Micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare, iar noi părinții cei mai norocoși din toată lumea!!”, anunța Flavia Mihășan în noiembrie 2020. Astăzi, fosta asistentă de la ”Neatza” este din ce în ce mai aproape de momentul când își va strânge în brațe al doilea copil. Însă, nicio sarcină nu seamănă cu alta, se plâng multe mămici, lucru pe care l-a simțit și vedeta pe pielea ei. Aceasta a declarat că, față de perioada când l-a purtat pe Carol în pântec, ”repetiția” nu a fost la fel de fericită, confruntându-se acum cu senzații de greață, oboseală și insomnii.

Flavia Mihășan, detalii despre sarcină. Părerile despre al doilea trimestru

Flavia Mihășan completează lista graviduțelor din showbiz, cât și cea a mamelor de doi copii. Frumoasa dansatoare și iubitul ei, Marius Moldovan, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi se iubesc de puțin timp, dar se pare că a fost de ajuns să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar cum primul bebeluș le-a încununat rapid dragostea, așa a fost și în cazul celui de-al doilea.

Fosta vecină de la ”Neatza” se află în al doilea trimestru. „Văd cam prin mai așa cum e să fiu din nou mămică. Deja însărcinată este foarte frumos. Știu că o să fie greu o perioadă, dar ne-am asumat. Asta ne-am dorit”, a scris ea  pe Instagram.

„Am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și am avut și insomnii” 

Cât despre problemele cu care s-a confruntat aceasta pe perioada sarcinii, blondina a mărturisit că, spre deosebire de prima dată, acum a trecut prin situații mai dificile, anume senzații de greață, oboseală și insomnii, dar concluzionează că nu se poate plânge de o sarcină grea și așteaptă cu nerăbdare să-și întâmpine băiatul pe lume.

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…”, a povestit vedeta.