Ce a decis să facă Elena Matei de la Chefi la cuțite. Finalista din acest sezon i-a surprins pe fani

Ce a decis să facă Elena Matei de la Chefi la cuțite. Finalista din acest sezon i-a surprins pe fani
Ce a decis să facă Elena Matei de la Chefi la cuțite. Finalista din acest sezon i-a surprins pe fan

Elena Matei a fost una dintre cele mai determinate concurente de la Chefi la Cuțite. Deși nu este bucătar de meserie, tânăra i-a impresionat pe toți cu gustul ei.

Ce a decis să facă Elena Matei de la Chefi la cuțite

„Spiridușul”, așa cum o numea chef Sorin Bontea, a făcut senzație la Chefi la Cuțite și chiar a reușit să intre în finala competiției, în fața unor chefi bucătari cu ani de experiență în spate.

Ambițioasă și „bătăioasă”, așa cum a caracterizat-o Chef Cătălin Dumitrescu, frumoasa blondină i-a impresionat mereu pe jurați cu preparatele ei delicioase.

Mai mult, Elena Matei a reușit să câștige la probele individuale un punct mare, de fiecare dată. După ce concursul s-a terminat și Narcisa Birjaru a câștigat marele premiu, se pare că Elena și-a urmat visul de a lucra în domeniul culinar.

Tânăra a fost întrebată de fanii de pe Instagram dacă are același loc de muncă pe care îl avea când a intrat la Chefi la Cuțite. Ea le-a spus că nu, dar nu are de gând să mai stea mult timp acasă.

”Eu mi-am dorit să mă afirm, să arăt că am potențial în bucătărie chiar dacă sunt mică, să le arăt oamenilor, dar și mie că se poate, că am talent! Dacă îți dorești cu adevărat, dacă intențiile tale sunt pure atunci se va îndeplini.

Mi-am dorit să întrec bărbații în bucătărie, să le arăt că și femeile pot! Am vrut să le arăt că nu e bine să judeci după coperta, și chiar dacă sunt slabă și mică și tânăra nu trebuie să nu mă subestimeze.”, a mărturisit Elena Matei.

Ce fac ceilalți concurenți

Fosta concurentă a dezvăluit familor că îi așteaptă o mare surpriză, pe care le-o va spune în curând.

Cel mai probabil, tânăra se pregătește de o colaborare cu un restaurant sau are în plan un proiect la care lucrează cu foști colegi din emisiune.

După terminarea filmărilor, câțiva dintre concurenții de la Chefi la Cuțite și-au deschis un local. Este vorba despre Ciprian și soția lui, dar și Cristina Mălai. Cei trei conduc o mică afacere în București, iar ceilalți concureți i-au ajutat mult și le-au făcut reclamă, vizitând restaurantul lor.

Mai mult, Florin Revesz din echipa lui chef Florin Dumitrescu gătește la restaurantul IT Cucina din București, un local foarte popular cu specific italienesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI