23 mai 2023 | 15:40

Ce a constatat Răzvan Fodor abia după ce Irina, soția lui, a plecat iar la America Express. A făcut totul public: „Una peste alta”

Monden
Ce a constatat Răzvan Fodor abia după ce Irina, soția lui, a plecat iar la America Express. A făcut totul public: „Una peste alta”
Ce a constatat Răzvan Fodor abia după ce Irina a plecat iar la America Express

Irina Fodor a plecat în America Latină, acolo unde, preț de două luni de zile, vor avea loc filmările pentru noul sezon America Express. Condusă la aeroport de soțul ei, despărțirea dintre cei doi a fost una extrem de emoționantă. Iată ce mesaj a postat Răzvan Fodor pe rețelele sociale după asta.

Răzvan Fodor, mesaj emoționant după ce a dus-o pe Irina Fodor la aeroport

Emoții mari pentru cuplul Irina și Răzvan Fodor. Prezentatoarea TV a plecat din nou în America de Sud, acolo unde vor avea loc filmările pentru America Express 2024, fiind condusă la aeroport de soțul său.

Despărțirea a fost foarte grea în condițiile în care ea va lipsi două luni de zile de acasă. Ulterior, fostul prezentator al emisiunii Burlacul de la Antena 1 a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de imagini cu „franțuzoaica” sa, din aeroport.

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6.

Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea.

Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!

Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud!”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Când se va difuza noul sezon al reality-show-ului

Filmările pentru noul sezon America Express se vor întinde pe parcursul a două luni. Cele nouă echipe de concurenți vor străbate sudul Columbiei, Ecuadorul şi Argentina, în ceea ce va fi aventura vieții lor pe Drumul Soarelui. Emisiunea va debuta pe micile ecrane în luna ianuarie a anului 2024.

Echipele de concurenți din sezonul cu numărul 6 sunt: Romică Ţociu şi fiul său, Cătălin Ţociu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Giulia şi soţul ei, Vlad Huidu, Sânziana Negru şi Laura Giurcanu, Iuliana Pepene şi Sonia Simionov, Ada Galeş şi mama sa, Antoneta, Ionuţ Rusu şi George Tănase, Iulia Albu şi iubitul său Mihai Alexandru, Alexia și Aris Eram.

Citește și: Care ar fi concurenţii care vor primi suma maximă de la America Express 2024. Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu au mai luat banii aceştia

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro