Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Huidu, după accidentul mortal în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Pe mulți i-a surprins mesajul prezentatorului

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Huidu, după accidentul mortal în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Pe mulți i-a surprins mesajul prezentatorului
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Huidu, după accidentul mortal în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu

Dacă e accident, este implicat și numele Șerban Huidu. Ce a apărut pe pagina sa de Facebook după incidentul mortal în care a fost implicat fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu, în urma căruia doi oameni au murit. Mesajul prezentatorului TV, surprinzător pentru unii.

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Huidu, după accidentul mortal în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu?

Fostul ministru de Finanțe, Daniel Chițoiu, a provocat un accident grav, joi dimineață, pe DN 7, în localitatea Zamfirești, județul Argeș, pe Dealul Negru. Doi oameni au murit, iar politicianul a fost rănit după ce mașina sa ar fi intrat pe contrasens și a lovit un vehicul care circula regulamentar. Șoferul care se afla în mașina din spatele autoturismului condus de Chițoiu spune că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul Dacia Logan, ce ar fi venit regulamentar din sens opus.

Revenind la Huidu, spirala timpului îl aduce cu fiecare accident în care este implicată o persoană publică în lumina reflectoarelor, cum a fost și în acest caz. Amintim că, după ce Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier grav, în urma căruia a murit un om, situația lui a fost comparată cu cea a prezentatorului ”Cronicii”, care a provocat, de asemenea, un accident, soldat cu trei victime.

”Când apare un nou eveniment nefericit în circulație, un nene face glumițe”

Internauții au realizat o fotografie în care au asociat imaginea prezentatorului de televiziune cu cea a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), inserând și un schimb de replici între Huidu, Mario și tatăl lui, Gino Iorgulescu. Oamenii au sugerat că Mario Iorgulescu nu va intra la închisoare după accidentul produs, așa cum nici Huidu nu a primit o astfel de pedeapsă. ”Moraliștii de carton”, după cum i-a numit chiar omul de televiziune, sunt pe urmele lui Huidu, iar de această dată au realizat o fotografie în care dialoghează Iorgulescu junior, Chițoiu, finalul aparținându-i lui Huidu.

În descrierea colajului, prezentatorul TV a scris: „Atunci cand apare un nou eveniment nefericit in circulatie, un nene, celebru la el pe scara blocului, face glumițe. Comparând două evenimente rutiere in cercetare cu unul judecat și rejudecat la apel, unde sentința a fost dată si executată. Nu pot să mă pronunț si nu stiu amanuntre. Cred ca cei de meserie trebuie sa faca lumina. Condoleante familiei indurerate”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI