Ce a apărut pe contul de Facebook al lui Florin Cîțu. Vlad Voiculescu a reacționat imediat

Ce a apărut pe contul de Facebook al lui Florin Cîțu. Vlad Voiculescu a reacționat imediat
Florin Cîțu prins cu mâța-n sac de Vlad Voiculescu

Premierul interimar și noul lider PNL, Florin Cîțu, pierde pe zi ce trece din popularitate. Dacă avea, la un moment dat un grad e popularitate, în aceste zile, ca urmare a crizei politice, s-a cam dus. Ba mai mult de-atât, internauții mai vigilenți au decoperit un nou fenomen pe pagina sa oficială. Demersul, nu este unul nou și este utilizat frecvent, dar în cazul de față, este criticat aspru. Florin Cîțu este suspectat de cumpărarea de Like-uri de către Vlad Voiculescu.

Fenomentul de cumpărare al Like-urilor pe Facebook

Cumpărarea de aprecieri pe Facebook nu face absolut nimic, mai ales dacă ai o afacere și vrei să ți-o promovezi. Deși îți poate oferi o creștere a aprecierilor paginii tale, afectează acoperirea generală a paginii și cu siguranță nu înseamnă că există mai mulți clienți potențiali cu care să te conectezi.

Ca să-ți dai seama că cineva cumpără Like-uri pe Facebook, nu îți trebuie foarte mult. Puteți face o evaluare rapidă a postărilor pentru a vedea ce fel de implicare obțin fiecare. Profilurile, dacă sunt false, nu vor interacționa cu postările, așa că dacă au o cantitate mare de aprecieri pe pagină, dar nu primesc nicio acțiune la actualizările lor, este posibil să fi cumpărat Like-urile.

Întrebarea, inevitabilă în acest caz, „Ce rost au Like-urile pe Facebook?” are și un răspuns cât se poate de logic. Când cuiva îi place o pagină, arată sprijinul pentru aceasta și că dorește să vadă conținutul din ea. Pagina va apărea ca fiind apreciată în secțiunea „Despre” a profilului persoanei respective.

Când cineva urmărește o pagină, înseamnă că poate primi actualizări despre pagină în fluxul de știri. Cu alte cuvinte, mai multe Like-uri, mai multă vizibilitate, am putea spune. Dar din pcăate nu este chiar așa.

Florin Cîțu suspectat de cumpărarea de Like-uri

Intrat deja în vizorul internauților, mai ales pe rețelele de socializare, precum Facebook, mulți au urmărit înde-aproape activitatea acestuia pe Facebook. Conform unora, se pare că Florin Cîțu ar fi apelat exact la ceea ce descriam anterior, și anume la cumpărarea de Like-uri pe pagina sa oficială de Facebook.

Unul dintre cei care au descoperit acest aspect, este chiar fostul coleg de coaliție, Vlad Voiculescu, acesta afirmând că din cele peste 500 de Like-uri la una din postări, mai mult de jumătate erau conturi false.

„Relaxat sâmbătă dimineața, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câștigătoare, urmașul Brătienilor, cel mai mare dușman al PSD. Pare că premierul demis al țării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internațional rupe!

Atât în spațiul ex-sovietic cât și în Vietnam! Postarea este aici: https://www.facebook.com/florinVcitu/videos/617822762990996/?app=fbl Selectați doar like-urile ? de la postare și o să vedeți ce premier demis popular avem”, a scris fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu pe contul său de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI