19 apr. 2024 | 14:32

Ce a apărut la priveghiul lui Costel Corduneanu. Gestul lui Dan Bursuc după moartea interlopului VIDEO

Monden
Ce a apărut la priveghiul lui Costel Corduneanu. Gestul lui Dan Bursuc după moartea interlopului VIDEO
Ce a apărut la priveghiul lui Costel Corduneanu. Gestul lui Dan Bursuc după moartea interlopului

Celebrul interlop Costel Corduneanu este condus astăzi pe ultimul drum. La priveghiul celebrității au participat mai multe personaje din lumea pe care o conducea, dar și nume celebre din industria muzicii românești. Printre cei care au venit să îi aducă un omagiu s-a numărat și Dan Bursuc, ce a făcut un gest impresionant.

Dan Bursuc a șocat la priveghiul lui Costel Corduneanu

Într-o atmosferă plină de tristețe și regret, lumea interlopă își ia rămas bun de la unul dintre liderii puternici ai Moldovei, Costel Corduneanu. În timpul priveghiului său, ce a avut loc în noaptea trecută, celebrul impresar Dan Bursuc a reușit să atragă atenția tuturor.

Șeful maneliștilor a făcut un gest neașteptat, cu care i-a impresionat profund pe cei prezenți. Dan Bursuc, cunoscut pentru colaborările sale cu numeroși artiști din industria manelelor, a adus un ultim omagiu lui Costel Corduneanu.

Nu putea să lipsească de la acest eveniment, având în vedere că cei doi au avut o relație foarte bună. În semn de respect pentru bunul său prieten, impresarul a depus o coroană impresionantă de flori, alcătuită din trandafiri albi, lângă sicriul liderului interlop.

Coroana avea o dimensiune considerabilă, motiv pentru care vedeta a avut nevoie de ajutor pentru a o transporta. Prin această acțiune simplă, dar profund emoționantă, Dan Bursuc a reușit să impresioneze familia celui mai influent lider din lumea interlopă.

Mesajul lui Florin Salam în memoria lui Costel Corduneanu

Florin Salam este unul dintre greii României care nu a anunțat că va participa astăzi (19 aprilie) la înmormântarea lui Costel Corduneanu la Iași. Deși aceștia erau apropiați, manelistul nu va fi prezent la marele eveniment, care s-a întins pe parcursul întregii săptămâni.

Florin Salam nu-l va conduce pe Costel Corduneanu la locul de veci, deși toată lumea se aștepta ca el să fie acolo. Costel Corduneanu, care a murit din cauza unei afecțiuni cardiace, este înmormântat la Iași azi.

La înmormântare vor participa mai multe personalități publice, însă Florin Salam nu se numără printre elee. A fost apropiat de-ai lui Costel și ai familiei acestuia, dar lipsește cu desăvârșire.

La începutul acestui an, Florin Salam a suferit nenorocire după nenorocire. Problemele s-au ținut scai de el și nu pare să treacă prin cea mai bună perioadă a vieții sale.

Prin urmare, pentru a nu mai lăsa loc de interpretare, Florin Salam a spus care este adevăratul motiv pentru care nu a putut fi alături de familia îndurerată a prietenului său.

Astfel, a precizat că este foarte solicitat și are evenimente de onorat, motiv pentru care nu poate lipsi. Nu vrea să mai aibă probleme și încearcă să îi mulțumească pe toți clienții săi.

​„Multă lume de acolo, de la înmormântare, sunt persoane care dau sfaturi, care vorbesc în dezavantajul meu. Eu respect, nu am teamă de nimeni. Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu voi putea nici mâine să ajung, pentru că am nunți, câte trei, patru nunți pe zi.

Eu am probleme cu oamenii care au semnat. Nu am cum să mai încurc nicio nuntă și nici nu îmi doresc să mai supăr pe cineva și să am probleme”, a transmis Florin Salam, pe rețelele de socializare.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Exclusiv. Mario Fresh, ipostaze rare! Ce i-a făcut Alexiei Eram
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Capital.ro
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Schimbare MAJORĂ pentru părinți. Cum vor fi ajutați cei care nu au soț sau soție
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro