Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu în ultimul an. Puțini oameni mai suferă așa

Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu în ultimul an. Puțini oameni mai suferă așa
Ce face acum fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a fost îngenunchiat de moartea designerului. Momentul în care acesta și-a găsit sfârșitul a reprezentat un eveniment extrem de trist pentru foarte mulți români, dar medicul ce formase un cuplu cu acesta a suferit cumplit.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a trecut printr-o suferință cumplită. Ce i-au făcut fanii creatorului de modă

Marius L., medicul ce a format un cuplu cu designerul, a fost văzut ultima oară la înmormântarea omului pe care îl iubise. Acesta decidea pe atunci să fie alături de familie și să își ia adio de la fostul partener, chiar dacă erau despărțiți după ce un episod violent ce avusese loc între ei.

Chiar dacă acesta își promova clinica din București pe rețelele de socializare înainte de evenimentul tragic, el a renunțat la orice formă de comunicare digitală. În urmă cu 9 luni acesta făcea ultimele postare de pe Facebook, în timp ce alegea să își dezactiveze contul de Instagram. Motivul? Fanii ce îl condamnau pentru suferința fostului partener.

Înainte ca Răzvan Ciobanu să își găsească sfârșitul, el trecea printr-un episod violent cu iubitul său medic. Fanii erau șocați după ce acesta posta câteva fotografii în care avea fața plină de vânătăi, susținând că a fost agresat chiar de partenerul lui. La momentul respectiv, toată lumea îl apăra pe creatorul de modă .

”Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el.”, povestea la momentul respectiv Răzvan Ciobanu.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, în pragul depresiei. Ce s-a întâmplat cu medicul

După acest episod ce a șocat o lume întreagă, cei doi au decis să lase în spate sentimentele de ranchiună și să aibă o relație de prietenie. Creatorul de modă și-a găsit sfârșitul la scurt timp după ce a decis să uite de faptul că fusese agresat, însă admiratorii lui nu au vrut deloc să îl lase pe fostul lui iubit să scape basma curată.

Marius L. a avut parte de foarte multe mesaje pline de ură din partea internauților după accidentul auto în care Răzvan Ciobanu a decedat, așa că șocul morții fostului partener, combinat cu tot felul de replici răutăcioase, l-a dus pe medic în pragul depresiei. El a decis să renunțe la rețelele de socializare pentru a scăpa de fanii designerului ce îl puneau sub presiune de fiecare dată.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI