Cazul Caracal: Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, dimineața. Gardienii au luat măsuri urgent

Cazul Caracal: Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, dimineața. Gardienii au luat măsuri urgent
Cazul Caracal: Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, dimineața

Gheorghe Dincă, suspectul pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, a ajuns în atenția publicului la finalul lunii iulie 2019. În urma anchetei preliminare, a fost arestat preventiv, aflându-se din vara anului trecut în spatele gratiilor. Cum a fost găsit inculpatul în celulă, dimineața?

Cazul Caracal. Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, dimineața?

Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu, au fost prezentați vineri instanței, care a hotărât să îi mențină pe cei doi în arest preventiv. Inculpații au fost trimiși în judecată în data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre.

Cazul Caracal: Cum a fost găsit Gheorghe Dincă în celulă, dimineața. Gardienii au luat măsuri urgent
Gheorghe Dincă

Dincă este acuzat și de faptul că a sunat familia Alexandrei Măceșanu pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, a observat că fata a reușit să desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi și că ținea în mănâ un telefon vechi găsit în cameră. În acel moment, principalul suspect în cazul Caracal a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Supectul, noi probleme de sănătate în închisoare

De-a lungul timpului, Dincă a avut tot felul de probleme în pușcărie, indiferent că a fost închis în arestul de la Olt, loc în care s-a simțit respins de colegii de celulă, ori la București, unde a declarat că i-a fost cel mai greu din toate punctele de vedere. Când se afla încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava se plângea de tratamentul la care este supus de cei care erau deținuți acolo, dar și pentru că nu beneficia de mâncare și condiții pe placul său.

Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, apoi la ORL, la neurologie și, într-un final, bărbatul a fost investigat și de un diabetolog.

Toate aceste lucruri s-au petrecut în luna decembrie. Deși părea că Dincă s-a vindecat lunile care au urmat, din ultimele informații,acesta are noi probleme de sănătate în închisoare. Surse din preajma lui, citate de wowbiz.ro, susțin că i s-ar fi făcut rău în celula din Arestul IPJ Olt.