Cazul Caracal. Anunț terifiant al avocatului. ”Dincă poate să își negocieze libertatea”. Cum s-a ajuns aici

Cazul Caracal. Anunț terifiant al avocatului. ”Dincă poate să își negocieze libertatea”. Cum s-a ajuns aici
Cazul Caracal. Anunț terifiant al avocatului

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, a fost trimis în judecată, alături de complicele său, Ștefan Risipițeanu, pe 15 ianuarie. Acuzațiile: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Acum, la 7 luni de la dispariția victimelor sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, intră în calcul libertatea. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a venit cu o serie de detalii.

Noi detalii în cazul Caracal. Anunțul avocatului familiei Melencu

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut dezvăluiri neașteptate despre un anunț al lui Gheorghe Dincă, la vorbitor, când credea că nu este interceptat de autorități. Pop a dezvăluit că Dincă a spus că a luat crimele asupra sa, dar și că și-a propus să își anunțe familia ”să stea liniștită”. De asemenea, potrivit declarațiilor omului legii, Dincă ar fi rupt pactul încheiat cu mai mulți procurori, care ar fi vrut să îl ajute.

Cazul Caracal. Anunț terifiant al avocatului. ”Dincă poate să își negocieze libertatea”. Cum s-a ajuns aici
Tonel Pop, avocatul familiei Melencu

„Dincă nu mai negociază familia şi negociază să nu îi mai dea în primire pe procurori. Dincă lejer poate să-și negocieze libertatea, familia nu prin a-și asuma crimele ci venind cu dovezi elocvente că procurorii respectivi au avut un acord cu el. Și sunt și probe la dosar.

Nu știu ce se mai poate face cu fetițele astea unde sunt. Cred că tot Dincă va putea să ne pună pe făgașul cel bun, să vedem unde sunt fetele. El va putea negocia cârdășia cu autoritățile, nu crimele”, a spus Tonel Pop la RTV.

Acuzatul și complicele său rămân în arest preventiv

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu rămân în arest preventiv. Pe 28 februarie, magistrații de la Tribunalul Olt au hotărât prelungirea acestei măsuri, după ce complicele acuzatului a cerut înlocuirea arestării preventive cu un control judician. Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea, a spus că cererea lui Risipițeanu a fost respinsă.