Tragedie în Iași. Tânără de 19 ani, găsită moartă în cadă. Descoperirea șocantă făcută de medici

Tragedie în Iași. Tânără de 19 ani, găsită moartă în cadă. Descoperirea șocantă făcută de medici
Ana-Maria Nicoară Sursă poză: bzi.ro

Dramă fără margini într-o familie din Iași. O tânără de 19 ani, perfect sănătoasă, și-a găsit sfârșitul într-un mod accidental. Fata se dusese să facă baie, în timp ce se afla cu tatăl său în casă. Mama era plecată în sat și nu bănuia tragedia care urma să aibă loc în scurt timp.

Ce s-a întâmplat

Nimic nu prevestea o nenorocire, mai ales că tânăra Ana Maria Nicoară obișnuia să stea mai mult în baie. Aceasta a intrat să facă un duș, în timp ce tatăl ei se afla într-o altă parte a locuinței. La câteva ore distanță, mama fetei a ajuns acasă și a constat că fiica sa este de negăsit, moment în care s-a impacientat.Tatăl său și-a amintit că fata lor intrase la baie în urmă cu ceva timp, dar nu a mai ieșit. Descoperind că ușa este închisă, acesta a chemat câțiva vecini în ajutor pentru a o sparge.

În cele din urmă, părinții fetei au găsit-o în stare de inconștiență în cadă și au avut un șoc. Aceștia au chemat imediat Ambulanța, dar din păcate, fata se afla în stop cardiorespirator. În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut să o salveze pe Ana Maria, fiind confirmat decesul.

Apropiații familiei au declarat pentru BZI că, în baia unde se afla tânăra exista un boiler care încălzea apa și o cameră. Potrivit primelor ipoteze, decesul fetei ar fi putut fi cauzat de intoxicația cu monoxid de carbon de la boiler. Familia lovită de necaz mai are doi copii, un băiat și o fată, ei fiind cunoscuți drept oameni de treabă și cu grijă față de copii.

„În cursul nopții trecute, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un echipaj SMURD a fost prezent în comuna Dumești, județul Iași. Solicitarea a fost făcută la o tânără de 19 ani, aflată în stop cardio-respirator. Fata era în baie, încălzită cu sobă. Din păcate, echipajul care a ajuns la fața locului a declarat decesul. Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI