Caz șocant în SUA. Ce a pățit un american după ce s-a surpat pământul în mijlocul a milioane de oameni

Caz șocant în SUA. Ce a pățit un american după ce s-a surpat pământul în mijlocul a milioane de oameni
A căzut într-o groapă de 5 metri de faţă cu zeci de oameni. Ce s-a întâmplat după

Un incident traumatizant a avut loc în New York, Statele Unite ale Americii. Un american a trecut prin momente groaznice după ce trotuarul pe care stătea s-a surpat, în mijlocul a milioane de oameni. Imaginile fac înconjurul lumii.

Un american a căzut într-o groapă plină de şobolani, în New York

Leonard Shoulders, în vârstă de 33 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce trotuarul pe care stătea pentru a aştepta autobuzul s-a surpat. Incidentul şocant a avut loc în Bronx, unul dintre cele mai mari cartiere ale New York-ului. Bărbatul a dispărut, în văzul a zeci de oameni, într-o groapă adâncă de peste 5 metri, însă ce s-a întâmplat după întrece orice imaginaţie.

Căzut în groapă, acesta a fost imediat acoperit de sute de şobolani care se plimbau nestingheriţi în subteran. Timp de jumătate de oră, Shoulders a fost victima rozătoarelor purtătoare de atâtea boli.

„Șobolanii se plimbau pe el și nu se putea mișca. Nici nu putea să strige, îi era teamă că îi vor intra șobolanii în gură. Care erau şansele să se întâmple asta?! Încă sunt şocat „, a spus fratele său, Greg White.

Pompierii au fost chemaţi imediat pentru a-l scoate pe bărbat din “groapa groazei”. Acesta a fost transportat apoi la spitalul St. Barnabas, suferind răni grave la mâini, picioare şi faţă. Din fericire, americanul este acum în stare stabilă.

„Este traumatizat. A spus că s-a prăbușit deodată, iar resturile cădeau și îl loveau în cap”, a declarat mama lui, Cindy White.

Ce spun autorităţile despre incident

Conform oficialilor, motivul surpării trotuarului sunt lucrările care aveau loc la clădirea de lângă. Acestea au ordonat proprietarului să pună un gard de atenţionare în jurul imobilului.

Momentul în care Leonard Shoulders a căzut a fost înregistrat de camerele de supraveghere montate în apropiere. Incidentul traumatizant a stârnit reacţii puternice din partea locuitorilor oraşului american, aceştia spunând că le este teamă să mai meargă pe stradă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI