Caz șocant în Hunedoara. Tânăr de 21 de ani, mort la șase zile după vaccinarea cu Pfizer. Ce spun medicii

Caz șocant în Hunedoara. Tânăr de 21 de ani, mort la șase zile după vaccinarea cu Pfizer. Ce spun medicii
Tâmăr de 21, mort la șase zile după vaccinare

Un tânăr de 21 de ani din Hunedoara s-a stins din viața la șase zile după administrarea vaccinului de la Pfizer, însă medicii neagă faptul că moartea sa are vreo legătură cu serul. De fapt, tânărul suferea de obezitate morbidă, cormobiditate care i-ar fi cauzat, de fapt, decesul.

DSP a confirmat că moartea sa nu are legătură cu decesul

Tânărul de 21 de ani a murit în urmă cu puțin timp din cauza cormobidităților pe care le avea. Din păcate, întâmplarea face ca acesta se vaccinase cu Pfizer, cu șase zile în urmă, însă DSP a explicat că imunizarea acestuia nu are nicio legătură cu moartea timpurie, potrivit Adevarul.ro.

În ciuda faptului că pentru moment, studiile nu arată nicio legătură directă între vaccinul Pfizer și posibile boli cardiace, mai mulți medici cercetează acest lucru, după ce șapte tineri din străinătate au fost trimiși de urgență la spital după vaccinarea cu Pfizer.

Cea care a mediatizat cazurile este chiar SUA, după ce a publicat un studiu în care a fost expusă problema așapte adolescenți care au dezvoltat inflamații la inimă, acuzând dureri în zona pieptului. Astfel, autoritățile de specialitate din Israel, UE și SUA investighează posibilitatea existenței unei legături între vaccinurile mRNA și bolile de inimă, chiar dacă acest lucru nu a fost menționat de producători.

Potrivit Forbes, cei șapte tineri s-au prezentat de urgență la spital după ce au acuzat dureri de piept, ulterior vaccinării. Imediat după investigațiile medicale conform protoculului, medicii au descoperit în toate cele șapte cazuri inflamație musculară denumită miocardită.

În urma rezultatelor, specialiștii investighează aceste afecțiuni ca fiind un tip de reacție adeversă rară, produsă de vaccinurile mRNA, până în acest moment, acestea fiind Moderna și Pfizer.

Tânăr de 17 ani, trimis de urgență la spital după 3 zile de la rapel

Un alt caz îngrijorător a intrat în vizorul DSP Bacău, după trei zile de la vaccinarea cu Pfizer. Băiatul a început să se simtă rău și să prezinte dureri toracice, motiv pentru care a fost trimis de medicul cardiolog să-și facă mai multe investigații, fiind bănuit de sindrom coronorian acut. Ulterior, instituția a făcut public cazul băiatului, anunțând că starea sa de sănătate s-a ameliorat.

„Avem un caz al unui tânăr de 18 ani care a făcut rapelul la vaccinul Pfizer pe 5 iunie și a venit cu infarct de miocard în noaptea de 7 spre 8 iunie, în urgență la spitalul nostru. Băiatul a avut încă din seara de 7 iunie dureri puternice în piept.

După ce au încercat să-l stabilizeze la urgențe, acesta a fost trimis cu elicopterul SMURD la Iași, unde i se va face coronarografie și angio CT. Cardiologii de la spitalul din Bacău spun că nu au mai văzut așa ceva și că este imposibil ca un tânăr sănătos să facă infarct la 18 ani. Infarctul s-a produs pe un fenomen de vasculită și de tromboză pe vasele coronariene, cauzate de vaccin.

Trebuie oprită acum vaccinarea copiilor și adolescenților, pentru că ei au riscuri la vaccin, dar nu au riscuri la COVID și atunci trebuie să așteptăm testarea 5-7 ani” au precizat medicii pentru National.ro

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI