13 mai 2021 | 07:33

Caz șocant în Arad. Femeie bătută cu sânge rece de un polițist pentru că nu purta mască. Oamenii legii au părăsit victima în stare de inconștiență

News
Caz șocant în Arad. Femeie bătută cu sânge rece de un polițist pentru că nu purta mască. Oamenii legii au părăsit victima în stare de inconștiență
Femeie din Buteni, bătută de un polițist de la Rutieră

Violența pe care oamenii legii o exercită asupra cetățenilor atinge cote maxime, iar aceste nereguli ar trebui pedepsite cât se poate de aspru pentru a fi evitate. După cazul de la Pitești, în care un bărbat din Pitești a fost omorât de doi polițiști, un alt caz cutremurător zguduie România din temelii. O femeie de 50 de ani, din localitatea Buteni, a fost snopită în bătaie de un polițist pentru că nu purta mască. Când a văzut în ce stare a adus victima, bărbatul a părăsit victima în stare de inconștiență.

Ce s-a întâmplat la fața locului

Este anchetă în cadrul Poliției Arad, după ce un polițist a fost acuzat că a bătut fără milă o femeie care nu purta mască, până a lăsat-o inconștientă. Potrivit martorilor, trei polițiști de la Rutieră ar fi fost implicați, doi ținând femeia, iar cel de-al treilea ar fi lovit-o cu putere până a început să-i țâșnească sângele.

Poliția Arad a confirmat miercuri seară că, printr-un apel la 112 a fost solicitat un echipaj medical, după ce o femeie ar fi fost bătută de un polișist și lăsată în stare de inconștiență.

„La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.

În urma celor întâmplate, Poliția Arad face cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat la fața locului, fiind audiate toate persoanele care au asistat la nefericitul eveniment.

Potrivit martorilor, femeia a primit ajutor medical la fața locului, iar ulterior a plecat acasă pe proprie răspundere. Momentan, nu există nicio plângere în acest sens.

Ce a transmis Poliția după apariția imaginilor video

În urma momentelor de groază la care au asistat mai mulți martori, au apărut imagini video înregistrate de aceștia cu momentul în care victima a fost preluată de echipajul medical. Imediat după asta, purtătorul de cuvânt IPJ Arad a transmis primele informații referitoare la acest caz.

„În această dimineață, în jurul orei 11, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, potrivit activenews.ro.

Vezi imaginile video din momentul intervenției medicilor:

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro