Cauza preliminară a morții lui Petrică Mâțu Stoian. Ce s-ar fi găsit în trupul lui, conform ultimelor informații

Cauza preliminară a morții lui Petrică Mâțu Stoian. Ce s-ar fi găsit în trupul lui, conform ultimelor informații
Informații de ultimă oră. Ce s-a descoperit în corpul solistului Petrică Mâțu Stoian

Au ieșit mai multe detalii la iveală despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Solistul și-a dat ultima suflare la Spitalul de Urgență de la Reșița, după ce a intrat în șoc septic. Autoritățile investighează cazul pentru a stabili care a fost cauza decesului regretatului artist.

Ipoteză nouă. Ce s-ar fi găsit în corpul lui Petrică Mâțu Stoian

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian este plină de controverse. Acesta se internase într-o clinică privată unde urma un tratament post-covid chiar după ce participase la filmările pentru Revelion 2022, însă nimeni nu știa ce tragedie avea să aibă loc sâmbătă, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Regretatul solist a ajuns de urgență la Spitalul din Reșița, unde a fost internat la secția de Terapie Intensivă. El a intrat în șoc septic și organismul i-a cedat. Sora lui a refuzat inițial necropsia, însă s-a răzgândit asupra decizie într-un timp scurt. O nouă ipoteză a fost lansată.

O nouă anchetă ar putea să fie declanșată de procurori

Mai exact, o anchetă de malpraxis ar putea să fie declanșată de procurori în cazul în care INML o să stabilească dacă este posibil ca artistul să fi decedat din cauza greșelilor medicilor. Probele toxicologice au fost trimise pentru a se vedea dacă acesta a primit o doză prea mare de anticoagulant.

„Până ce va sosi acest rezultat nu se știe exact dacă la cauza morții se adaugă și supradozarea.

În acest caz, dacă la rezultat va ieși că a existat această supradoză, ar putea fi vorba de malpraxis și de o extindere a anchetei față de medicul curant care i-a administrat acest tratament lui Petrică Mîțu Stoian și pe care îl urma de ceva vreme.”, au transmis surse judiciare pentru Gândul.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Procurorii s-au sesizat în cazul decesului artistului și au deschis un dosar penal care are ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă. De asemenea, impresarul său, Doru Gușman, dar și sora lui, au fost chemați în cursul zilei de azi pentru audieri la IPS Gorj.

„Vă informăm că la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 C.p.

În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secției de terapie intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.”, au anunțat luni procurorii.