Cauza morții lui Doru Stănculescu. S-a aflat acum ce a pățit: ”O chestiune tragică și stupidă!”

Cauza morții lui Doru Stănculescu. S-a aflat acum ce a pățit: ”O chestiune tragică și stupidă!”
Regretatul artist a fost găsit mort în casă

Vestea că Doru Stănculescu a murit a dat peste cap lumea artistică din România. Cunoscutul folkist a decedat la 71 de ani.

Fiul lui, Matei Stănculescu, a fost cel care a dat vestea. El a povestit că artistul a participat la petrecerea nepotului său, iar a doua zi dimineață era de negăsit.

Doru Stănculescu a fost găsit mort în casă

Fiul lui Doru Stănculescu s-a îngrijorat când a văzut că tatăl lui nu îi răspunde la telefon a doua zi, așa că și-a rugat un prieten să verifice ce se întâmplă.

„Chiar ieri a fost la petrecerea fiului meu, însă a plecat mai devreme, spunea că vrea să se odihnească. Am chemat o maşină şi, după ce m-am asigurat că a ajuns acasă, m-am liniştit.

Astăzi însă, am văzut că nu mai răspunde la telefon, aşa că am rugat un prieten care locuieşte în apropiere să verifice ce se întâmplă.

Nici la uşă nu a răspuns. Am ajuns de urgenţă la el şi, după ce am spart uşa, l-am găsit fără suflare”, a declarat Matei Stănculescu pentru Libertatea.

Andrei Păunescu, despre regretatul artist: „Era un om răzvrătit”

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, a vorbit despre Doru Stănculescu și despre cauza morții acestuia.

„De la primul Cenaclu Flacăra la care el a participat, în 17 septembrie 1973, până acum câteva zile când am vorbit ultima oară, practic eu l-am știut acolo, l-am știut prieten, artist… Am fost împreună la Calafat în luna august, am vorbit la telefon mai des ca oricând zilele trecute.

Dan Andrei Aldea, care este un geniu al muzicii noastre, spunea că Doru Stănculescu este cel mai mare compozitor român în viață! Asta a spus-o la Sala Palatului, la Cenaclul Flacăra din 2018!

Era un om răzvrătit, un om care făcea numai ceea ce credea, un om care nu compunea numai de dragul de a compune și cu care se putea discuta ca de la intelectual de la intelectual”, a declarat Andrei Păunescu pentru DC News

Care a fost, de fapt, cauza morții

Se pare că artistul ar fi murit după o căzătură în baie. În plus, spune Andrei Păunescu, același lucru i-a provocat moartea și mamei sale, poeta Constanța Buzea, în aceeași zi de 23 august, anul 2012.

„Da, el a avut ceva probleme de sănătate. A fost la Râșnov la un spectacol la sfârșitul lunii iulie, a venit direct la Calafat la tabăra de folk de la începutul lunii august cu o problemă medicală care l-a împiedicat să și cânte, deși a fost la Calafat unde am fost și eu.

Apoi a mers la București hotărât să-și rezolve problemele de sănătate, dar nu de asta a murit din câte știu.

A fost vorba despre o chestiune stupidă, tragică și stupidă. O căzătură în baie! Culmea, și vă spun asta, chiar pe 23 august acum nouă ani, tot de la o căzătură i s-a tras și moartea mamei mele, poeta Constanța Buzea! Tot 23 august, în 2012!”, a completat fiul lui Adrian Păunescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI