Cauza morții lui Betty White s-a aflat. Ce a pățit cu 6 zile înainte de deces

Cauza morții lui Betty White s-a aflat. Ce a pățit cu 6 zile înainte de deces
Din ce cauză a murit Betty White?

S-a aflat cauza decesului lui Betty White! Ce i-a adus moartea celebrei actrițe și ce s-a întâmplat cu ea cu 6 zile înainte de deces? Fanii săi au rămas surprinși de detaliile oferite recent presei din partea apropiaților starului.

Cauza decesului lui Betty White

TMZ a transmis detalii despre cauza decesului lui Betty White. Celebra actriță a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral care a avut loc înainte cu șase zile de a pleca de pe această lume.

Accidentul cerebrovascular este termenul oficial ce este scris pe certificatul de deces al starului. Câteva zile mai târziu, ea a murit liniștită în somn în propria casă. Amintim că vedeta mai avea foarte puțin până să împlinească 100 de ani.

„Chiar dacă Betty era pe cale să împlinească 100 de ani, am crezut că va trăi pentru totdeauna”, a transmis agentul său Jeff Witjas, în seara în care a murit, citat de The Guardian.

Ea va rămâne recunoscută pentru cariera impresionantă și pentru faptul că la 92 de ani aceasta încă mai juca într-un serial de comedie. Concret, este vorba despre proiectul ‘Hot in Cleveland’, care a fost anulat la finele anului 2014.

Anunțul oficial care dădea tuturor vestea cea neagră i-a întristat teribil pe apropiați și colegii de breaslă. Decesul s-a produs în cursul dimineții de vineri, 31 decembrie, conform datelor oferite de reprezentanții autorităților locale. Betty White s-a născut în anul 1922 și urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie.

A editat numeroase romane

Ea va rămâne în memoria tuturor pentru emisiunile pe care le-a prezentat și pentru felul fabulos în care juca. Actrița a devenit cunoscută pentru rolurile din producții de TV precum: Sue Ann Nivens din The Mary Tyler Moore Show și Rose Nylund din The Golden Girls.

Mai mult decât atât, artista a editat numeroase romane și a câștigat șapte premii Emmy, după ce a fost nominalizată pentru ele de 20 de ori. Fanii săi știau că iubea foarte mult animalele și chiar a reușit în timpul vieții să conducă unele organizații de profil. Cei care au iubit-o și-au imaginat că va trăi o veșnicie, mai cu seamă că era una din cele mai plăcute prezențe pe micul ecran.

  • Filmografie

Tu, din nou!! (2010)
Vrei să te însori cu mine? (2009)
Dorința lui Annie (2005)
Magia dragostei (2005)
Boston Legal (2004)
Casa întoarsă pe dos (2003)
Crăciun furat (2003)
O familie mare (2001)
Ladies Man (1999)
Monstrul din Lake Placid (1999)
Un bărbat de succes (1999)
Dennis, pericol public 2 (1998)
Inimă de leu (1998)
Un week-end la țară (1996)
Bob (1992)
O dată în viață (1991)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI