Cauza morţii jucătorului de polo de la Dinamo. Legiştii au dezvăluit de ce s-a stins Andrei, la doar 23 de ani

Cauza morţii jucătorului de polo de la Dinamo. Legiştii au dezvăluit de ce s-a stins Andrei, la doar 23 de ani
Cauza morții tânărului jucător de polo

Medicii legiști au descoperit cauza morții jucătorului de polo de la Dinamo. Din păcate, s-a stins din viața la doar 23 de ani, în timpul unei partide împotriva Rapidului. Medicii au aflat de ce a murit Andrei Drăghici.

Ce spune raportul IML

Tânărul de 23 de ani ar fi suferit de un defect septal atrial. Acest lucru înseamnă o malformație congenitală a inimii. De asemenea, Andrei s-a simțit rău în timpul meciului de polo. Tânărul a acuzat o stare de rău, moment în care s-a dus la marginea bazinului, de unde a fost ridicat de către colegii săi. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul”, a transmis pe Facebook Clubul Dinamo București.

Andrei făcea sport de 15 ani

Vestea morții lui Andrei a fost un șoc pentru familie și pentru apropiații acestuia. Tânărul făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme grave de sănătate. Cadrele medicale sosite la fața locului au încercat timp de o oră să-l salveze pe Andrei.

„Cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la fostul nostru sportiv, Andrei Drăghici care s-a născut la Oradea și practica polo pe apă de la vârsta de 9 ani. A evoluat la Clubul nostru, Crișul Oradea, la juniori și la seniori, iar în urmă cu cinci ani a primit propunerea de a se transfera la Corona Sportul Studenţesc iar mai apoi la Dinamo București. Clubul Sportiv Crișul Oradea transmite pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

Tânărul a murit în timpul partidei din Superligă cu Rapid. Cei apropiați și-au exprimat regretul față de tragedie, iar mai multe mesaje emoționante au fost scrise pe rețelele de socializare după moartea sportivului.

Urmăriți Playtech.ro și pe