Cauza incendiului blocului din nordul Capitalei s-a aflat. Ce obiect folosit de români l-a cauzat. Clotilde Armand intervine urgent

Cauza incendiului blocului din nordul Capitalei s-a aflat. Ce obiect folosit de români l-a cauzat. Clotilde Armand intervine urgent
Cauza incendiului blocului din nordul Capitalei s-a aflat. Ce obiect folosit de romani l-a cauzat. Clotilde Armand intervine urgent

S-a aflat ce ar fi provocat incendiul blocului nelocuit din nordul Capitalei, care a ars sâmbătă, 11 septembrie. Primarul sectorului 1 Clotilde Armand a dezvăluit ce obiect ar fi fost cauza incendiului.

Care ar fi fost obiectul care a provocat incendiul din Capitală

Sâmbătă, 11 septembrie, un bloc din nordul Capitalei a ars în apropiere de Casa Presei, în zona Poligrafiei. Edilul Sectorului 1 Clotilde Armand a declarat că incendiul ar fi provocat de niște lampioane care au fost lansate în timpul unei petreceri de lângă blocul respectiv.

„La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorități că incendiul a pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit…. dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie.

Trebuie luate măsuri urgente din partea autorităților pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Un bloc în construcție a luat foc în nordul Capitalei

Un bloc aflat în construcție a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit 11 autospeciale şi două autoscări pe strada Parcului nr. 20, în apropiere de Casa Presei. Raed Arafat a făcut primele declarații despre blocul care a fost incendiat:

„Este vorba de un bloc nelocuit unde la un etaj superior erau depozitate materiale, inclusiv butoaie cu smoală, care au luat foc. Nu știm cauza pentru care au luat foc. La fața locului sunt mai multe mașini de pompieri, două autoscări. Nu e nimeni în pericol, nu erau locatari în bloc. Pompierii fac tot posibilul să lichideze incendiul. Am fost informat că nu este pericol de extindere.

Până în acest moment s-a acționat de la înălțime cu autoscara, echipele de pompieri au urcat la ultimul nivel și acționează pentru stingere. Sunt mai multe echipaje de intervenție. Acum se intervine, nu sunt victime, se lucrează să se lichideze cât mai repede. Sunt și două autoscări acolo”,  a declarat şeful DSURaed Arafat la Antena 3.

„Ard butoaie cu smoala şi carton bituminat, suprafata afectata aprox 500 mp. Nu sunt victime. Sunt degajari insemnate de fum”, au mai transmis pompierii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI