Căutarea pe Google care „ar putea explica” toate gafele făcute de Viorica Dăncilă

Căutarea pe Google care „ar putea explica

Vrei să știi care e căutarea pe Google care „ar putea explica” toate gafele făcute de Dăncilă? Un fel de-a spune, desigur. Doar un singur cuvânt trebuie să tastezi în motorul de căutare al Google, iar primele rezultate vor fi cu imaginea premierului.

Dacă o să scrii cuvântul „proastă” pe Google și accesezi Images (Imagini), ai să vezi că primele rezultate arată doar imagini cu Viorica Dăncilă? De ce sunt românii atât de cârcotași? Cine știe…poate că au motive.

Căutarea pe Google care o dezonorează pe Viorica Dăncilă

Căutarea pe Google care „ar putea explica

Dacă te uiți atent la publicațiile care au asociat acel termen cu premierul României, observi că sunt unele de satiră, mai ales la adresa politicienilor – kmkz.ro – dar apar și publicații considerate quality. Să fie, oare, o coincidență? Potrivirea e prea dubioasă.

Tocmai când credeai că nu mai e amuzant să râzi de gafele Vioricăi Dăncilă, pentru că părea că s-a redresat, după ce a dispărut Liviu Dragnea din peisaj, iată că prim-ministrul a comis-o iar. Joi, 13 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, după ce a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, Dăncilă a confundat CEx-ul cu sexul. Dacă tot se pronunță la fel…sau rimează…

„Eu credeam că în acest sex…”, a spus primul-ministru al României, moment în care colegii din PSD au izbucnit în râs, Ulterior, Viorica Dăncilă a revenit și și-a corectat greșeala, vizibil stânjenită, dar zâmbind. „CEx, nu sex”, a spus liderul de partid.

Dăncilă, un „izvor” de gafe care mai de care mai nostime

Cei mai duri critici ai premierului provin, evident, din partea așa-zisei opoziții, mai ales din partea PNL. La un moment dat, Ovidiu Raețchi a numit-o pe Viorica „Bulă al anilor 20-20″, făcând aluzie la o gafă din cadrul unei ședințe de Guvern, în care, în loc să pronunțe anul 2020 (două mii douăzeci), l-a pronunțat ca în engleză (twenty-twenty).

Nu trebuie să uiți că Dăncilă are a doua cea mai importantă funcție în stat și are al doilea cel mai mare venit dintre politicieni. Slaba ei pregătire pentru această funcție a deranjat o mulțime de români, mai ales că, prin Constituție, nu ai cum să-ți alegi premierul, deci vine „la pachet” cu partidul/coaliția de partide pe care îl/o alegi la alegerile parlamentare.