22 mart. 2024 | 19:38

Catrinel Menghia a născut. Primele imagini cu bebelușul, ce nume special a ales

Monden
Catrinel Menghia a născut. Primele imagini cu bebelușul, ce nume special a ales
Catrinel Menghia a născut. Primele imagini cu bebelușul, ce nume special a ales

Bucurie mare în familia lui Catrinel Menghia. Celebrul model român a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume tot un băiat. A publicat deja primele cadre cu micuțul nou-venit pe lume, dezvăluind și ce nume special a ales pentru acesta.

Catrinel Menghia, din nou mamă

Catrinel Menghia este în culmea fericirii de când a devenit mamă. Vedeta noastră a adus pe lume cel de-al doilea copil și a împărtășit cu toți fanii ei bucuria pe care o simte când își vede familia completă.

Vedeta ardea de nerăbdare ca micuțul ei să vină pe lume, după ce sarcina a trecut de termen. Fiul ei s-a lăsat așteptat și i-a dat mai multe alarme false mămicii sale, dar acum a ajuns în brațele familiei, ale părinților și surioarei sale.

Modelul a mărturisit că fiica cea mare este deja îndrăgostită nebunește de fratele ei, pe care l-a și ținut în brațe la scurt timp după ce a venit pe lume. La fel de curajos a fost și proaspătul tătic, care își privea cu iubire băiețelul într-o imagine publicată de românca noastră.

Micuțul poartă numele de Léon, atent ales de părinții lui. Catrinel Menghia le-a mulțumit tuturor pentru mesaje și pentru gândurile bune, dar mai ales celor care i-au ajutat să își îndeplinească visul de a devenit din nou părinți.

„Caroline este deja nebună după tine… Bine ai venit Léon, Iubirea vieții noastre. Mulțumiri infinite tuturor celor care au făcut posibil acest miracol, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru”, a scris Catrinel Menghia pe rețelele de socializare.

Cine este soțul lui Catrinel Menghia

Catrinel Menghia este foarte celebră și activă în mediul online, dar puțini știu că în spatele ei se află o figură discretă, ce o susține mereu – Massimiliano Di Lodovico, soțul ei. Este partenerul de viață al vedetei, dar și cel ce o ajută să se mențină pe linia de plutire.

Povestea lor de dragoste este ca din filme, dar începutul nu a fost deloc ușor pentru Catrinel. După un divorț dureros de Massimo Brambati, care a înșelat-o, Catrinel a găsit alinare și iubire în brațele lui Massimiliano Di Lodovico.

Massimiliano, un producător italian, a devenit un sprijin stabil și un partener devotat pentru Catrinel. Inițial, relația lor a început ca o prietenie, dar, în timp, Massimiliano a câștigat inima actriței cu răbdarea și determinarea lui. Î

nainte de a deveni un cuplu, Massimiliano a curtat-o pe Catrinel timp de aproximativ un an, demonstrând că este un om demn de încredere și dedicat. Cuplul a avut parte de o bucurie imensă odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Caroline Leon Di Lodovico, care le-a întregit familia.

‘Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni.

Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala’,povestea ea într-un interviu pentru Adevărul.

Massimiliano Di Lodovico este atât partenerul de viață al celebrei actrițe, dar și un susținător puternic al planurilor și aspirațiilor ei. În timp ce Catrinel strălucește pe marile ecrane, Massimiliano lucrează în umbra ei, sprijinind-o și încurajând-o la fiecare pas pe care vrea să îl facă.

Prin răbdarea, devotamentul și dragostea sa necondiționată, Massimiliano a devenit piatra de temelie a relației lor. Își dorește să petreacă tot restul timpului alături de el, fiind omul care a apărut în viața ei la momentul potrivit, când avea nevoie de sprijin foarte mult.

‘Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră.E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună.

Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama’, povestea Catrinel Menghia la Antena Stars cu ani în urmă, după ce devenise mamă.

PlaySport
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Stirile PROTV
Bărbat din Severin, găsit mort în casă, printre mai mulți șerpi. Avea o crescătorie ilegală de reptile, printre care 3 vipere
EVZ.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
Digisport.ro
FOTO Soția unui fotbalist de la Real Madrid a ”trădat” și s-a dus la Jude Bellingham! Mesajul transmis
Adevarul
O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”
BZI.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Nimeni nu s-a mai uitat la cursă când a apărut așa! Ținuta cu care Ivana Knoll a făcut ravagii printre piloții de F1
Viva.ro
WOW! Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine RARĂ cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Tariful lui Florin Ristei pentru un concert. Suma este uriașă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro