Catinca Roman are covid-19. Cum se simte vedeta: ”Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster”

Catinca Roman are covid-19. Cum se simte vedeta: ”Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster”

O nouă vedetă din showbiz are Covid! Este vorba de Catinca Roman, sora celebrei Oana Roman. Vedeta a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, deși s-a vaccinat în urmă cu șase luni. Fata cea mare a lui Petre Roman a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate.

Catinca Roman are Covid

Catinca Roman trece prin momente dificile! Blondina s-a infectat cu SARS-COV-2,  în ciuda faptului că s-a vaccinat cu schema completă în urmă cu șase luni. Sora Oanei Roman urma să-și facă a treia doză de vaccin, însă nu a mai apucat din cauză că a aflat că are Covid.

În urma îmbolnăvirii, vedeta a trecut prin clipe destul de dificile. Catinca Roman a dezvăluit că a făcut o formă moderată a bolii, însă este liniștită că nu i-a îmbolnăvit pe cei din jur.

Cum se simte acum vedeta

Catinca Roman se alătură multor alte vedete din showbiz-ul românesc care a luat Covid, cu toate că a fost vaccinată acum șase luni. Sora Oanei Roman se află în izolare acum și spune că se simte mai bine. Din fericire, nu a avut nevoie de spitalizare sau de mască de oxigen, dar simptomele au fost moderate.

„Acum mă simt ceva mai bine, dar nu mi-a fost ușor. Nu am avut nevoie de spitalizare sau de oxigen, dar am resimțit boala ca fiind o formă moderată”, a dezvăluit Catinca Roman, pentru FANATIK.

Pericolul încă nu a trecut

Fiica cea mare a lui Petre Roman nu este vindecată în totalitate, se recuperează acasă, și nu la spital, deoarece nu a necesitat internarea, potrivit spuselor sale. Singura alinare a vedetei este aceea că nu i-a îmbolnăvit și pe cei din jur.

„Nu sunt încă complet recuperată. Dar, din fericire, nu i-am îmbolnăvit pe cei din jur, fiica mea este bine, sunt toți bine”, a spus Catinca Roman.

Sora Oanei Roman urma să se vaccineze cu a treia doză

Bolnavă cu Covid, mama Călinei Roman recunoaște că, probabil, salvarea ei a fost că a fost vaccinată cu schema completă acum câteva luni. Sora Oanei Roman este convinsă că altfel stăteau lucrurile, dacă nu s-ar fi imunizat anti-Covid. Vedeta bagă mâna în foc că simptomele ar fi fost mult mai neplăcute. Urma să se vaccineze cu doza a treia (booster) de vaccin, însă Catinca Roman nu a mai apucat să facă acest lucru din cauza îmbolnăvirii.

„Eu sunt vaccinată. Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster, dar nu am mai apucat pentru că m-am îmbolnăvit. Dar nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată. Dacă eu am avut formă moderată și m-am simțit cum m-am simțit, nici nu vreau să mă gândesc ce e la cei cu forme severe”, a precizat vedeta.