25 ian. 2024 | 12:15

Câți copii are Dan Șucu. Unul dintre ei s-a confruntat cu o boală dificilă

Monden
Câți copii are Dan Șucu. Unul dintre ei s-a confruntat cu o boală dificilă
Afaceristul are o familie superbă

Dan Șucu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din România. El patronul Mobexpert și principalul investitor al Rapid. El și soția lui sunt personaje cunoscute, dar nu mulți știu câți copii are Dan Șucu și prin ce momente dificile a trecut din cauza unor probleme de sănătate pe care unul dintre copii le-a avut.

Cine este Dan Șucu

Dan Șucu este acționarul majoritar al clubului Rapid și unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 145 de milioane de euro. Și-a început cariera ca ghid turistic, dar a intrat în lumea antreprenoriatul după ce și-a vândut apartamentul.

Citește și: Recunoști femeia din imagine? Prezenta știrile și o vedea o țară întreagă, iar acum e măritată cu cel mai excentric milionar din fotbalul românesc

El a început o afacere în 1993 după ce și-a vândut casa, iar apoi a cunoscut succesul și domeniile în care a investit s-au diversificat. Totul a început cu un magazin închiriat într-un complex comercial.

„Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreține familia. Voiam să fiu un tată şi un soţ responsabil şi respectat în casa mea”, a declarat afaceristul. 

Acum, antreprenorul este patronul Mobexpert și are o avere considerabilă. Ideea cu afacerea cu mobilă i-a venit când a văzut în Franța un târg de mobilă și s-a gândit că ar fi o afacere profitabilă să aducă în România canapele de piele și mobilier de birou specializat.

Acum, afacerile lui prosperă, iar în 2022 a devenit noul acționar al echipei Rapid, după ce a cumpărat 50% din acțiunile clubului. 

Citește și: Dan Șucu, acuzat că și-a pus fiul căpitan la Rapid. „Nu e nepotism?”. Cum a răspuns omul de afaceri

Dan Suciu a fost căsătorit cu Camera Șucu, însă s-au despărțit în 2004. Afaceristul și-a refăcut viața în 2007 când s-a căsătorit cu Diana Lăscărescu, o fostă prezentatoare Tv.

Câți copii are Dan Șucu

Dan Șucu are două fiice din căsnicia cu Camelia – pe Cristina și Ioana. Fetele au 33 de ani și respectiv 37 de ani.

Fiica cea mare a afaceristului, Ioana, este manager de restaurant, dezvoltatoare unui program nutrițional și event plannr la propria companie de organizare de evenimente.

Citește și: Lovitura primită de Gigi Becali de la Dan Șucu. Câte milioane de euro a pierdut: ”L-a ars”

Cristina, fiica cea mică, deține mai multe spații de joacă în București și alături de sora ei deține un ansamblu rezidențial format din două blocuri cu 6 etaje. Cele două dețin în total 76 de apartamente lângă Pădurea Băneasa.

„Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi, însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie.

Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimpotrivă. E greu să-i explic unui copil că are o soră adultă, dar știți cum sunt copiii.

Dacă le duci o jucărioară devii cel mai bun prieten al lor. Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate”, a declarat Ioana Șucu, în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Prima doamnă. Soția lui Dan Șucu participă la ședințele de la clubul Rapid și își dă cu părerea despre fotbaliști

Totodată, afaceristul are doi băieți din căsnicia cu Diana – pe Dan Matei, de  17 ani și pe Petru Andrei Cristian, de 15 ani.

Ambii sunt sportivi de performanță, însă unul dintre ei a suferit de o boală autoimună numită purpura idiopatică. A reușit să treacă peste afecțiune, însă părinții lui au trecut printr-o încercare grea. 

„Este o boală autoimună care poate dura 3, 6, 9 luni sau un an de zile. La noi s-a vindecat într-un an de zile. Mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât, astăzi este bine, sănătos și să nu uităm că este sportiv de performanță.

Din fericire, această afecțiune nu lasă decât sechele emoționale pentru părinți. A fost o perioadă dificilă în viața noastră. Mulțumesc lui Dumnezeu, amândoi sunt perfect sănătoși!”, a declarat Diana Șucu.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Declarație comună: Rusia și China avertizează împotriva războiului nuclear și convin să extindă exercițiile militare
EVZ.ro
Toți proprietarii din România vor fi expuși. Amenzile sunt fără precedent
Digisport.ro
”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet
Adevarul
NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Sora lui Florin Salam trăiește un calvar. Se teme pentru viața ei
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Devine obligatoriu în România din 1 iulie. Decizie pentru proprietarii de locuințe
Capital.ro
Metoda prin care românii îşi pot reduce creditul cu opt ani. Tot mai mulți apelează la asta
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro