Câți bani valorează drepturile de difuzare ale Corneliei Catanga: ”Modest, nu poți trăi din ei!”. De ce Aurel Pădureanu refuză să mai iubească altă femeie? EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
29 01. 2024

La aproape trei ani de la decesul celebrei soții, artistul Aurel Pădureanu ne-a dezvăluit câți bani primește din drepturile de difuzare ale Corneliei Catanga. Ce sumă îi revine lui, dar și de ce refuză să aibă o altă parteneră de viață? ”Femeie, cum era Cornelia mea, nu mai există!”, susține cu tărie Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De ce refuză Aurel Pădureanu să mai iubească altă femeie?

Aurel Pădureanu și-a adorat soția, pe Cornelia Catanga, artista care a încetat din viață pe 26 martie 2021, în timpul pandemiei de Covid-19. Nici că se gândește să mai locuiască alături de altă femeie. În exclusivitate pentru Playtech Știri, solistul ne-a vorbit cu emoție despre dragostea lor mare, aproape ireală, care va dăinui și dincolo de moarte:

”Niciodată n-aș mai putea iubi altă femeie, a fost de o frumusețe rară, și-a iubit copilul ca pe lumina ochilor și m-a iubit enorm. A fost în stare să facă orice pentru mine. S-a sacrificat să-l nască pe Alexandru, putea să și orbească, avea probleme de sănătate. N-am cum să mai iubesc pe altcineva, așa cum am iubit-o pe Cornelia.

Ea îmi spunea ”iubirica mea”, așa mă alinta. Mă duc la cimitir, dar acum e prea frig, aștept să se mai încălzească un pic. Nu de alta, dar, dacă mă ia o gripă, mă nenorocește, mă trântește la pat. Dar, se duce Alexandru, cu flori și lumânări. Iar eu merg zilnic, aici, la biserică, mă rog la Dumnezeu pentru ea, pentru sufletul Corneliei”.

Nu mai dă medicii în judecată: ”Mortul de la groapă nu se mai întoarce!”

Imediat după decesul Corneliei Catanga, solistul a intenționat să îi dea în judecată pe medicii care n-au reușit să îi salveze viața. Acum, însă, la trei ani de la necaz, Aurel Pădureanu pare total resemnat:

”Felul în care a fost înmormântată, m-a distrus. Nu mă mai interesează să îi dau în judecată, în plus, nu am nicio șansă, nici prin gând nu îmi mai trece de așa ceva. Oricum, mortul de la groapă nu se mai întoarce.

Voiam să îi organizez Corneliei un spectacol, in memoriam, însă nu te ajută nimeni, nu găsești sponsori, e răutate mare în România. Criza financiară atrage criza morală și deformarea caracterului”, ne-a mai menționat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Destin unit sau pură coincidență? Ce a făcut Cornelia Catanga pentru Nelu Ploieșteanu, înainte ca ea să moară

Câți bani primește din drepturile de difuzare ale Corneliei Catanga?

Întrebat de Playtech Știri, câți bani primește din drepturile de difuzare ale Corneliei Catanga, solistul Aurel Pădureanu ne-a dezvăluit cam despre ce sumă ar fi vorba:

”Se dau de două ori pe an, nu sunt sume din care să poți să trăiești, ci cam cât să plătești o lună chiria. Mulțumesc însă bunului Dumnezeu, pentru toate, mai cântă și fiul meu, Alexandru, mai lucrează și iubita lui. Nu poți trăi, ca în străinătate, nici dacă ești artist mare. Aici e modest.

Drepturile de difuzare sunt micuțe pentru oricine. Din spectacole se câștigă însă foarte bine, maneliștii câștigă cel mai mult, respectiv Vali Vijelie, Adi Minune, Florin Salam, Tzancă Uraganu, ei ar fi în prim-plan. Dacă trăia Cornelia, nu mai aveam grija zilei de mâine.

Așa, singur, e greu, cu romanțele, trebuie să cânți muzică lăutărească  sau populară, acum sunt și foarte multe trupe, înainte supraviețuiai”, conchide artistul Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și: Și-a presimțit Cornelia Catanga moartea?! Unicul ei fiu face dezvăluiri: ‘Mama a învățat-o pe iubita mea’ EXCLUSIV

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai frumoase și mai talentate cântărețe din România. Artista cu voce de neegalat a încetat din viață pe 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. I se mai spunea, atât de frumos, și ”regina muzicii de petrecere”.