Câți bani primește patronul barului din Las Fierbinți. Adevăratul proprietar este foarte încântat

Câți bani primește patronul barului din Las Fierbinți. Adevăratul proprietar este foarte încântat
Barul Las Fierbinți cu bere ieftină și mici

Pentru mulți români, când spui ”Las Fierbinți”, recunosc imediat numele asimilat sitcomului de la PRO TV. Puțini știu că barul nu este o invenție a producătorilor serialului, ci este un local real din satul cu pricina.

Barul Las Fierbinți cu bere ieftină și mici

Până la momentul apariției serialului cu același nume, ”Las Fierbinți”, puțini erau cei care știau de existența localității, ce să mai vorbim de existența barului din sat. Proprietarul localului se numește Cristian Neamțu.

Acesta declară că este mândru de faptul că barul său a ajuns celebru. Când nu se filmează, spune proprietarul, vin mulți turiști să-i viziteze barul. Vin doar că să vadă cu ochii lor că este real. Cristian Neamțu recunoaște că așa cum arată acum barul se datorează echipei de producție care a cosmetizat localul ca să arată așa.

”M-am înţeles excelent cu cei de la Pro TV. Sunt nişte profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. N-au deranjat pe nimeni aici în sat, iar la mine în bar s-au purtat ca la carte.”, povestește proprietarul barului Las Fierbinți.

”Mi-au făcut reclamă”

Cristian Neamțu, unul din localnicii din satul Fierbinți, recunoaște că nu visa el să ajungă faimos, dar odată cu filmările celor de la PRO TV acest lucru s-a întâmplat. Localnicul povestește că au ajuns să vină la barul său oameni din toată țara, doar pentru a bea o bere.

În sat se duce vorba că la Neamțu berea e ieftină și micul mic. Așa că nu există zi să nu aibă clienți. În același timp Cristian Neamțu recunoaște că a câștigat bani frumoși de pe urma filmărilor, și că cea mai mare sumă încasată a fost de 1.000 de lei.

”Între mine şi ei n-au existat negocieri aşa, standard. Mi-au dat ei bani cât au vrut. Eu am fost mulţumit de fiecare dată.

Cel mai mult mi-au dat 10 milioane (1000 RON) pentru un sezon. Si mi-au facut si reclama. Au venit la mine clienti din toate colturile tarii sa bea o bere in Las Fierbinti”, a marturisit Neamtu’, pentru wowbiz.ro.

Serialul ”Las Fierbinți” a debutat în 2012, și de atunci, timp de opt sezoane, Firicel, Celentano, Bobiță, Giannina și toate celelalte persoanje aduc zâmbete pe fețele românilor, în fiecare seară.

Actorii serialului, printre care Mihai Bobonete și Adrian Vancică, au devenit unii dintre cei mai populari actori de comedie. Nu se știe dacă se va mai turna un sezon, dar cert este că are un succes de casă din 2012 și până astăzi.