Câți bani poți câștiga, de fapt, la Glovo, livrând mâncare pe bicicletă

Câți bani câștigă un angajat Glovo livrând mâncare.

Colaboratorii Glovo sunt din ce în ce mai vizibili pe străzile Capitalei. Cu toate acestea, puțini știu cât câștigă cu adevărat o persoană care face astfel de livrări. Sumele sunt destul de serioase, iar cei care aleg să facă asta își pot rotunji consistent veniturile. O bicicletă, o geantă galbenă și un tip sau o tipă care pedalează de zor să ajungă la comandă. Cam așa arată cei care livrează pentru Glovo.

Câți bani câștigă un angajat Glovo livrând mâncare

Recunoaște, nu știi prea multe chestii despre persoanele care-ți livrează mâncarea. Nu ne referim aici la detalii personale, ci efectiv despre cum decurge o zi la job pentru cei care se ocupă de livrarea comenzilor Glovo. În general, suntem fericiți că mâncarea noastră ajunge la noi rapid și nevătămată, dar nu ne gândim prea mult ce se întâmplă după ce dăm 3 click-uri pe aplicație.

Așa că ne-am gândit că ar fi interesant să aflăm câte ceva despre cei care ne livrează mâncarea, mai ales că Glovo are și curieri pe biciclete. Poate ești și tu curios să cunoști mai multe despre proces, ce număr de roți e cel mai bun pentru a livra mâncare, sau te-ar tenta să intrii în echipă, dar mai întâi vrei să cunoști toate datele problemei.

Curierii Glovo au devenit tot mai numeroși

Bicicliștii care livrează mâncare pot câștiga sume consistente în fiecare zi, dar numai dacă sunt activi peste 8 ore pe zi. Aplicațiile de food-delivery au devenit la fel de populare pentru orașele mari din România ca și aplicațiile de ride-sharing.

Angajat Glovo care livrează mâncare.
Câți bani câștigă un angajat Glovo livrând mâncare.

Astfel, Glovo sunt liderii acestui tip de food-delivery care folosește curieri-parteneri ce livrează mâncarea cu ajutorul aplicației instalate pe telefonul mobil. Majoritatea curierilor livrează pe biciclete, obișnuite sau electrice, dar o mică parte folosesc scutere sau chiar autoturisme cu capacitate mică, scrie dcbusiness.ro.

Livările prin curieri Glover

Majoritatea ”gloverilor” sau ”uberilor” spun că sumele pe care le pot câștiga după 8-9 ore de pedalat se cifrează undeva între 100 și 200 de lei pe zi. Pentru 200 de lei însă un curier trebuie să livreze aproximativ 12 ore pe zi. Pentru mulți Glovo sunt însă o sursă bună de venituri suplimentare. prin care își pot plăti diverse cheltuieli sau rate.

Aplicațiile oferă și promoții în funcție de parteneri. Astfel una din aplicații oferă un bonus de 100 de lei pentru 15 comenzi de la o rețea cunoscută de fast-food.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI