22 sept. 2022 | 19:09

Câți bani pot câștiga Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu pe OnlyFans. Mihai Trăistariu a dat detalii picante EXCLUSIV

Monden
Câți bani pot câștiga Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu pe OnlyFans. Mihai Trăistariu a dat detalii picante EXCLUSIV

Mihai Trăistariu face dezvăluiri interesante, din culisele popularului site OnlyFans, unde și el deține cont, despre acerba competiție dintre cele două bombe sexy, Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu. Care câștigă mai mult? Câți bani pot aduna, lunar, din furnizarea, la cererea clienților, a unor fotografii în ipostaze obraznice? „Ele pot câștigă și câte 40.000 de euro lunar, depinde cât îi arăți clientului. Eu, ca bărbat, mai scot câte 3 lei, acolo. Și eu am primit niște oferte de la niște doamne”, ne-a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru playtech.ro

Ce sume colosale ar primi vedetele din România pe OnlyFans

Site-ul OnlyFans a devenit rapid o sursă serioasă de venit pentru vedetele care oricum se afișau gratis, în ipostaze sexy, pe conturile sociale. Vestitul solist Mihai Trăistariu, și el abonat pe platforma care te poate îmbogăți peste noapte, ne-a oferit câteva picanterii din culisele acestei afaceri:

„OnlyFans este principala rețea de socializare, multe vedete din întreaga lumea s-au mutat acolo, mai ales că mai poți face și un ban. Și eu am cont, dar nu fac bani, doar mai scot câte 3 lei. O fac mai mult ca să mă distrez, nu-mi face nimeni pozele, mi le fac singur.

Cred că amândouă pot face bani frumoși. Vă spun cum funcționează. Fetele primesc și mesaje în privat, bărbații care le plac le scriu și le trimit bani, dacă le arată mai mult, ce anume vor ei.

Și eu am primit niște oferte, de la niște doamne, dar nu le-am dat curs, eu nu fac nimic pentru bani. În cazul lor e mai simplu, că-s fete frumoase. Pot face o groază de bani, pot face și 40.000 de euro, dacă execută la comandă.

Li se cer niște favoruri, de genul: „Dacă ne arăți o anume parte a corpului sau dacă folosești obiectul X îți dau 100 de euro!”. La modul ăsta funcționează, îi trimiți poza individului și îți primește banii”, ne-a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Larisa Drăgulescu e corectă: ”Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului”

Site-ul OnlyFans a îmbogățit-o pe Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast de talie mondială Marian Drăgulescu. Ea și-a dezvăluit câștigurile lunare, la început de drum:

„În funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică ești plătită. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot spune că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro.

Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului. Ca atare, aproape jumătate din încasările mele se duc pe impozite. Dar nu mă plâng”, povestea Larisa Drăgulescu, într-un interviu exclusiv pentru impact.ro

Cât costă să o vezi pe Daniela Crudu, în ipostaze sexy, pe OnlyFans

La aflarea veștii că se pot câștiga mii de euro lunar, într-un mod facil, doar din postarea unor poze incendiare, Daniela Crudu s-a gândit să-și încerce și ea norocul pe această platformă de succes. Acum, ea îi face competiție veteranei Larisa Drăgulescu.

Cei care vor să o admire pe Daniela Crudu, în toată splendoarea, în cele mai năstrușnice ipostaze, pe contul ei de OnlyFans, trebuie să plătească 23 de euro lunar, aproximativ 115 lei. În prima săptămână, Cruduța a dat lovitura, adunând aproape 800 de abonați.

Ce este OnlyFans?

Platforma OnlyFans a fost creată în urmă cu șase ani de antreprenorul și investitorul britanic în domeniul tehnologiei Timothy Stokely.

Inițial, platforma s-a dorit a fi o rețea de socializare, însă a devenit destul de repede un serviciu online unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți.

Deoarece o mare parte din conținutul de pe OnlyFans este explicit, utilizatorii trebuie să aibă minimum 18 ani, indiferent de rolul pe care aceștia îl aleg: creator de conținut sau fan.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro