Câți bani pot câștiga Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu pe OnlyFans. Mihai Trăistariu a dat detalii picante EXCLUSIV

Mihai Trăistariu face dezvăluiri interesante, din culisele popularului site OnlyFans, unde și el deține cont, despre acerba competiție dintre cele două bombe sexy, Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu. Care câștigă mai mult? Câți bani pot aduna, lunar, din furnizarea, la cererea clienților, a unor fotografii în ipostaze obraznice? „Ele pot câștigă și câte 40.000 de euro lunar, depinde cât îi arăți clientului. Eu, ca bărbat, mai scot câte 3 lei, acolo. Și eu am primit niște oferte de la niște doamne”, ne-a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru playtech.ro

Ce sume colosale ar primi vedetele din România pe OnlyFans

Site-ul OnlyFans a devenit rapid o sursă serioasă de venit pentru vedetele care oricum se afișau gratis, în ipostaze sexy, pe conturile sociale. Vestitul solist Mihai Trăistariu, și el abonat pe platforma care te poate îmbogăți peste noapte, ne-a oferit câteva picanterii din culisele acestei afaceri:

„OnlyFans este principala rețea de socializare, multe vedete din întreaga lumea s-au mutat acolo, mai ales că mai poți face și un ban. Și eu am cont, dar nu fac bani, doar mai scot câte 3 lei. O fac mai mult ca să mă distrez, nu-mi face nimeni pozele, mi le fac singur.

Cred că amândouă pot face bani frumoși. Vă spun cum funcționează. Fetele primesc și mesaje în privat, bărbații care le plac le scriu și le trimit bani, dacă le arată mai mult, ce anume vor ei.

Și eu am primit niște oferte, de la niște doamne, dar nu le-am dat curs, eu nu fac nimic pentru bani. În cazul lor e mai simplu, că-s fete frumoase. Pot face o groază de bani, pot face și 40.000 de euro, dacă execută la comandă.

Li se cer niște favoruri, de genul: „Dacă ne arăți o anume parte a corpului sau dacă folosești obiectul X îți dau 100 de euro!”. La modul ăsta funcționează, îi trimiți poza individului și îți primește banii”, ne-a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Larisa Drăgulescu e corectă: ”Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului”

Site-ul OnlyFans a îmbogățit-o pe Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast de talie mondială Marian Drăgulescu. Ea și-a dezvăluit câștigurile lunare, la început de drum:

„În funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică ești plătită. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot spune că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro.

Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului. Ca atare, aproape jumătate din încasările mele se duc pe impozite. Dar nu mă plâng”, povestea Larisa Drăgulescu, într-un interviu exclusiv pentru impact.ro

Cât costă să o vezi pe Daniela Crudu, în ipostaze sexy, pe OnlyFans

La aflarea veștii că se pot câștiga mii de euro lunar, într-un mod facil, doar din postarea unor poze incendiare, Daniela Crudu s-a gândit să-și încerce și ea norocul pe această platformă de succes. Acum, ea îi face competiție veteranei Larisa Drăgulescu.

Cei care vor să o admire pe Daniela Crudu, în toată splendoarea, în cele mai năstrușnice ipostaze, pe contul ei de OnlyFans, trebuie să plătească 23 de euro lunar, aproximativ 115 lei. În prima săptămână, Cruduța a dat lovitura, adunând aproape 800 de abonați.

Ce este OnlyFans?

Platforma OnlyFans a fost creată în urmă cu șase ani de antreprenorul și investitorul britanic în domeniul tehnologiei Timothy Stokely.

Inițial, platforma s-a dorit a fi o rețea de socializare, însă a devenit destul de repede un serviciu online unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți.

Deoarece o mare parte din conținutul de pe OnlyFans este explicit, utilizatorii trebuie să aibă minimum 18 ani, indiferent de rolul pe care aceștia îl aleg: creator de conținut sau fan.