Câți bani încasează lunar o casieră de la Banca Transilvania

Câți bani încasează lunar o casieră de la Banca Transilvania
Cât câștigă un casier de la Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT) este una dintre cele mai mari trei bănci din România. Banca fost înființată în anul 1993, la Cluj-Napoca, de un grup de oameni de afaceri locali, cu 79% capital românesc și 21% străin. În 2014, Banca Transilvania împlinește 20 de ani din momentul în care a devenit operațională, odată cu deschiderea sucursalei din Cluj.

Salariul lunar al unui casier de la Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din România. Misiunea sa este de a susține dezvoltarea mediului de afaceri și comunitățile din care face parte, oriunde și oricând. Cu respect, pasiune și idei noi, banca susține responsabil vise care se transformă în realizări. Viziunea BT este de a deveni o bancă tot mai bună pentru clienți, echipă și acționari.

Banca Transilvania are 2,5 milioane de clienți, aproape 500 de sedii și peste 7.000 de colegi în echipa. Strategia sa este susținută de acționari puternici, precum Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Singura bancă românească în Brand Finance

Este singurul brand bancar romanesc prezent în Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance și cel mai valoros brand bancar din România, conform Brand Finance România 2017.

Activitatea sa este organizată pe patru linii principale de business, și anume:

  • Corporate,
  • IMM,
  • Retail
  • Divizia pentru Medici.

Banca Transilvania are aproape 1,76 milioane de clienți, 550 de unități și peste 6.000 de angajați. Din iunie 2013, directorul general al BT este Ömer Tetik, este unul dintre cei mai tineri bancheri din România.

Banca Transilvania este prima bancă din România care deschide o sucursală în Italia, la Roma

ING Bank, Banca Transilvania şi Garanti Bank sunt angajatorii din topul celor mai mari zece bănci din România care oferă cele mai bune salarii angajaţilor.

Pe locul doi în topul celor mai bine plătiţi angajaţi din cele mai mari bănci locale se află salariaţii Băncii Transilvania, bancă ce a devenit în 2018 liderul pieţei după preluarea Volksbank. Salariul mediu în rândul celor 6.900 de angajaţi ai Băncii Transilvania a ajuns la 6.800 de lei net în 2018, după o creştere-record de 37% a salariilor faţă de anul 2017.

„În cazul Băncii Transilvania, cred că, în contextul eterogenizării strategiilor de HR pe care le aveau băncile achiziţionate, au fost nevoiţi să egalizeze salariile, pentru că nu puteau să le scadă veniturile unor angajaţi“, a mai spus Radu Furnică.

Atât Banca Transilvania, cât şi BRD-SocGen oferă salarii medii apropiate de salariul mediu din sistemul bancar, respectiv 4.500 de lei net în cazul Băncii Transilvania şi 4.400 de lei net în cazul BRD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI