Câți bani încasează Kim Kardashian dintr-o singură postare pe Instagram

Câți bani încasează Kim Kardashian dintr-o singură postare pe Instagram
Banii căștigați de Kim Kardashian pentru postările de pe Instagram.

Să fii influencer în ziua de azi este o afacere profitabilă. Multe dintre vedetele internaționale, dar și cele de la noi, fac promovări ale unor produse pe conturile lor de socializare, fie că vorbim de Instagram, Facebook sau Twitter. Câți bani câștigă vedetele pe Instagram pentru niște postări? Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani a dezvăluit recent că face bani din asta.

Kim Kardashian încasează bani dintr-o singură postare pe Instagram

Printre vedetele care își îndeasă portomoneurile sau cardurile cu bani din postări pe Instagram se numără apetisanta Kim Kardashian.

Cum reușește asta? Ei bine, Kim Kardashian promovează un anumit produs pe rețeaua de socializare astfel. Apoi banii vin cât ai bate din palme, doar cu un share pe Instagram. Bruneta este destul de pretențioasă și de multe ori refuză anumite contracte din cauza faptului că nu vrea să se asocieze cu anumite branduri.

Recent, ea a dat în judecată compania de îmbrăcăminte Missguided SUA, susținând că i-a folosit imaginea pentru a-și vinde produsele. Kim K pretinde daune de 5 milioane de dolari, deoarece brandul de haine i-a „distrus reputația”.

Dacă până acum erau doar speculații referitoare la câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram, ei bine, datorită procesului pe care îl are cu retailerul Missguided, s-a aflat suma reală.

Kim Kardashian are o valoare netă de 175 de milioane de dolari, așa că își permite deseori să renunțe la posturi sponsorizate pentru brandurile de îmbrăcăminte, pentru a nu fi asociată cu acestea.

Kim Kardashian câștigă bani din postările de pe facebook.

Kim Kardashian a dezvăluit recent că în realitate face „doar” între 300.000 și 500.000 de dolari pentru o singură postare pe Instagram, din interiorul industriei de făcut bani pe această rețea de socializare au dezvăluit pentru publica TMZ că, la ora actuală, Kim, soția rapperului Kanye West, ajunge să câștige un milion de dolari pe o singură postare!

Și mama lui Kim, Kris Jenner, care este și managerul ei, a dezvăluit recent că fiicele ei primesc o sumă care conține „șase cifre” pentru postările sponsorizate de pe social media. Așadar, Kim Kardashian, Kloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner primesc o sumă colosală dacă promovează un anumit produs într-o postare pe Instagram.

Kim își justifică astfel conturile grase. A făcut pe puțin 5 milioane de dolari din promovarea unor branduri de haine, parfumuri sau produse cosmetice. Sumele pentru advertorialele personalizate realizate de vedetă sunt între 300.000 și 1.000.000 de dolari.

Da, 1 milion de dolari! O sumă colosală pentru o starletă care a devenit celebră după apariția unor filmulețele deocheate.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI