19 dec. 2019 | 16:12

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial

Știri generale
Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial
Decizie fără precedent la PRO TV! Ce se întâmplă cu emisiunea Vocea României. Irina Rimes, Brenciu și Smiley, pe bară

Emoțiile sunt uriașe, atât în rândul concurenților, dar și din partea telespectatorilor, pentru că peste doar o zi vor putea afla marele câștigător de la Vocea României. Cei patru finaliști care au mai rămas în cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmăriți vineri, de la 20:30, când este transmisă emisiunea de talente muzicale. Finaliștii au fost stabiliți cu o săptămână în urmă, în cadrul penultimei ediții din 2019. Peste doar o zi, aceștia se vor lupta în marea finală și vor trece prin diverse probe, în care vor da tot ce au mai bun, din punct de vedere artistic.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9

Sezonul 9 din Vocea României se încheie vineri, iar peste doar o zi, fanii emisiunii vor putea vedea cine va pleca acasă cu marele trofeu și în calitate de câștigător. Antrenorii Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă își vor putea urmări și ei, concurenții pe care i-au pregătit timp de câteva luni de zile.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial

Premiul cel mare pe care finaliștii îl pot câștiga este de 100.000 de euro, iar fiecare dintre aceștia s-a pregătit intens, pe parcursul săptămânii în curs și înainte de marea finală de la Vocea României.

Premiul este substanțial

Cei patru finalițti, Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian se vor bate, așadar, mâine seară, în finala ”Vocea României”pentru titul dar și pentru suma substanțială pusă la dispoziție de organizatori. Este vorba de 100.000 de euro.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Andi Țolea -echipa Smiley)

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Andi Țolea -echipa Smiley)

Așadar, mâine seară, de la 20:30, cei patru finaliști ai sezonului 9 vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Dragoș Moldovan - echipa Tudor)

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Dragoș Moldovan – echipa Tudor)

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Jasmina Răsădean - echipa Irina)

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Jasmina Răsădean – echipa Irina)

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Elena Bozian - echipa Horia)

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Elena Bozian – echipa Horia)


În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!  Cine îi va impresiona pe telespectatori, va reuși să obțină cel mai mare număr de voturi și va pleca acasă cu marele premiu Vocea României 2019, aflăm vineri de la 20:30 la PRO TV.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro