Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial

Autor: Ștefan R. Apostol - 16:12, 19 dec. 2019
Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial

Emoțiile sunt uriașe, atât în rândul concurenților, dar și din partea telespectatorilor, pentru că peste doar o zi vor putea afla marele câștigător de la Vocea României. Cei patru finaliști care au mai rămas în cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmăriți vineri, de la 20:30, când este transmisă emisiunea de talente muzicale. Finaliștii au fost stabiliți cu o săptămână în urmă, în cadrul penultimei ediții din 2019. Peste doar o zi, aceștia se vor lupta în marea finală și vor trece prin diverse probe, în care vor da tot ce au mai bun, din punct de vedere artistic.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9

Sezonul 9 din Vocea României se încheie vineri, iar peste doar o zi, fanii emisiunii vor putea vedea cine va pleca acasă cu marele trofeu și în calitate de câștigător. Antrenorii Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă își vor putea urmări și ei, concurenții pe care i-au pregătit timp de câteva luni de zile.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial
Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial

Premiul cel mare pe care finaliștii îl pot câștiga este de 100.000 de euro, iar fiecare dintre aceștia s-a pregătit intens, pe parcursul săptămânii în curs și înainte de marea finală de la Vocea României.

Premiul este substanțial

Cei patru finalițti, Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian se vor bate, așadar, mâine seară, în finala ”Vocea României”pentru titul dar și pentru suma substanțială pusă la dispoziție de organizatori. Este vorba de 100.000 de euro.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Andi Țolea -echipa Smiley)
Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Andi Țolea -echipa Smiley)

Așadar, mâine seară, de la 20:30, cei patru finaliști ai sezonului 9 vor urca pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și vor prezenta câte trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Dragoș Moldovan - echipa Tudor)
Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Dragoș Moldovan – echipa Tudor)

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Jasmina Răsădean - echipa Irina)
Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Jasmina Răsădean – echipa Irina)

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României.

Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Elena Bozian - echipa Horia)
Câți bani încasează câștigătorul finalei Vocea României, sezonul 9. Premiul este substanțial (Elena Bozian – echipa Horia)


În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!  Cine îi va impresiona pe telespectatori, va reuși să obțină cel mai mare număr de voturi și va pleca acasă cu marele premiu Vocea României 2019, aflăm vineri de la 20:30 la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI