Câți bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express. Se vede că a ajuns la fundul sacului

Câți bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express. Se vede că a ajuns la fundul sacului
Câți bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express. Se vede că a ajuns la fundul sacului

Afaceristul are probleme mari cu banii, după ce i-a fost pus sechestru pe avere. Irinel Columbeanu a luat decizia de a-și lăsa unica fiică, pe Irinica, să locuiască alături de mama sa în America. Aceasta studiază de doi ani peste Ocean.

Câți bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express

Irinel Columebeanu se află într-o situație financiară precară. Din cauza datoriilor, i-a fost pus sechestrul pe tot ceea ce deține. Milionarul, a cărui avere era estimată acum trei ani la 70 de milioane de euro, locuiește în prezent într-un apartament cu două camere, în chirie, și conduce un Opel la mâna a doua. Acum, acesta a acceptat oferta unor televiziuni de a participa la emisiuni. Spre exemplu, duminică seara, Irinel a apărut în reality show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, de la care ar fi încasat suma de 20.000 de euro, putând astfel să-și susțină cheltuielile o perioadă.

Și-a lăsat fiica să plece în America

Înainte de a pleca de la Izvorani și de a se muta cu chirie, Irinel a decis să o lase pe Irina să plece în America, el namaiputând duce cheltuielile cu taxele școlare și de întreținere.

„Irina se află în America de doi ani. Mai precis din vara anului 2018. Ea învăţa înainte la Liceul Francez «Anna de Noaielles», din România, unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au declarat surse pentru Click!.

Irinuca studiază în prezent la o școală din apropierea casei din Malibu, fiind foarte fericită că este alături de mama ei. Monica Gabor nu a dorit să posteze imagini din sânul famililei. Mama sa este profesoară de engleză cu diplomă, iar anul trecut s-a căsătorit cu Mr Pink, pe numele său real Poe Qui Ying Wangsuo, deținătorul unei averi estimate la peste 2,7 miliarde de dolari. Irinel își poate vedea zilnic fetița prin intermediul rețelelor de socializare, dar și în vacanțe.