Câți bani ia Florin Salam pentru o nuntă sau un botez. Cu banii aștia trăiești liniștit câțiva ani, modest

de: Năstase Mirabela
07 09. 2020

Florin Salam nu se mai ascunde! Acesta a fost nevoit să recunoască în fața poliștilor specializați în destructurarea grupărilor criminale, câți bani percepe pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Astfel că anchetatorii au fost mai mult decât uimiți când au auzit ce sume îi intră în buzunare de fiecare dată manelistului celebru.

Câți bani ia Florin Salam pentru o nuntă sau un botez

Florin Salam sau, pe numele lui, Florin Stoian, a fost recent audiat de către polițiștii bucureșteni, într-un dosar în care el ar fi fost șantajat de frații Anaser și Aramis Duduianu, fiii lui Cristofor.

Florin Salam le-a cerut autorităților ca ei să fie pedepsiți pentru că l-ar fi obligat să cânte gratis, pentru ei, la evenimente, iar membrii clanului Duduianu ar fi fost cei care ar fi încasat, de fapt, banii, pentru întreaga reprezentație. În acest context, Florin Salam le-a spus polițiștilor că el cere, pentru un asemenea spectacol, între 100.000 și 150.000 de euro.

„Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a declarat manelistul în fața anchetatorilor.

Florin Salam a mai afirmat, de asemenea, că de multe ori a încercat spunând că în zilele în care erau programate acele evenimente era totul deja rezervat, dar Duduienii reușeau de fiecare dată să mute data evenimentelor astfel încât acele cântări să aibă loc. În încheiere, Salam a spus clar că dorește „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.

Florin Salam și banii pe care îi cere la evenimente

Vrea să își vândă vila din Popești-Leordeni ca să scape de interlopi

Tot din dorința de a scăpa de interlopi, Florin ar vrea să își vândă și vila din Popești-Leordeni, în care locuiește. Manelistul speră astfel să obțină cel puțin suma de 350.000 de euro pe vila din Popești-Leordeni, echipată cu tehnologie de ultimă oră și decorată cu cele mai scumpe obiecte.

Apropiații cuplului susțin că Roxana Dobre, soția manelistului, și-ar dori să locuiască în zona Herăstrău, acolo unde există și multe cluburi, restaurante și forme de distracție în aer liber pentru copii. În plus, ar fi un avantajul de a scăpa de amenințarea interlopilor.

”Roxana a tras de Florin să se mute pe Nordului, e o zonă care ei îi place, cu multe cluburi, restaurante și parc pentru copii. Îi place și că schimbă mediul, că acolo nu au ajuns clanurile interlope. Pe Florin nu l-a interesat prea mult chestia asta, el poate să stea oriunde, dar Roxana are o mare influență asupra lui”, a precizat un apropiat al familiei pentru WOWbiz.ro.