Câți bani ia Corina Chiriac pentru emisiunea Opriți Timpul de la Național TV. Lucrează acolo de 10 ani

Câți bani ia Corina Chiriac pentru emisiunea Opriți Timpul de la Național TV. Lucrează acolo de 10 ani
Câți bani ia Corina Chiriac pentru emisiunea Opriți Timpul de la Național TV

Corina Chiriac, una dintre cele mai importante și mai emblematice voci și apariții din muzica românească, este moderatoarea emisiunii ”Opriți Timpul” de la Național TV de 10 ani. De un deceniu vine în întâmpinarea publicului cu multă muzică de calitate și voie bună, iar pentru acest fapt este remunerată…dar de zece ani la fel.

Câți bani ia Corina Chiriac pentru emisiunea ”Opriți Timpul” de la Național TV?

Corina Chiriac a intrat în lumea muzicii alături de o vioară, instrument muzical pe care l-a studiat vreme de 10 ani. De altfel, părinții își doreau să devină o mare violonistă, iar acest plan se plia și pe visul artistei, dorindu-și să strălucească pe scenă și să fie artistă orice ar fi.

Câți bani ia Corina Chiriac pentru emisiunea Opriți Timpul de la Național TV. Lucrează acolo de 10 ani
Corina Chiriac, gazde emisiunii ”Opriți Timpul”

„Inima imi bate cu putere, la fiecare spectacol. Imi place ce fac, parintii voiau sa devin violonista, am studiat acest instrument vreme de 10 ani. Asta mi-am dorit, sa stralucesc pe scena si să fiu artista”, a declarat solista pentru nationalfm.ro.

„Muncesc cu drag, pentru că e singurul loc curat unde-mi pot invita prietenii din muzică”

Așadar, 10 ani de vioară și 10 ani de când prezintă ”Opriți Timpul”. Instrumentul i-a fost început în muzică, iar emisiunea de pe Național TV i-a fost predestinată, căci pe lângă succesul în artă, s-a pliat perfect și pe ceea ce înseamnă camerele de luat vederi. Ca o picanterie, într-o discuție despre venitul său, ea spune un lucru interesant despre actualul ei loc de muncă principal.

„Muncesc pe acelasi salariu de 10 ani la Naţional TV, si o fac cu drag, pentru că e singurul loc curat unde-mi pot invita prietenii din muzica sa anunte ce au de anuntat legat de carierele lor si sa nu fie intrebati prostii. Fac ceva util pentru colegii de breasla si ii multumesc lui Dumnezeu ca am energie”, a povestit cântăreața.