Câţi bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la o nuntă. Suma nu e exagerată

Câţi bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la o nuntă. Suma nu e exagerată
Câţi bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la o nuntă. Ce tarif a impus, spre deosebire de alți artiști din domeniul muzical.

Maria Cârneci este un nume foarte sonor în industria muzicală. Celebra solistă se numără în topul artiștilor preferați de români. Chiar dacă are o carieră muzicală de peste patru decenii în spate, cântăreața de muzică populară uimește de fiecare dată prin modestia ei. În comparație cu alți artiști din România, nu exagerează deloc cu tarifele pe care le impune pentru a interpreta la diverse evenimente. Află în rândurile următoare câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la o nuntă.

Viața modestă pe care a trăit-o Maria Cârneci

Maria Cârneci este una dintre cele mai admirate voci românești din industria folclorului și nu numai. Cântăreața de muzică populară și-a construit o carieră muzicală temeinică. Și nu oricum, ci făcând multe sacrificii, fiindcă nu a provenit dintr-o familie cu foarte multe posibilități, din punct de vedere financiar.

Interpreta de muzica populară s-a născut într-o familie numeroasă, de cinci copii. Maria Cârneci a fost cel mai mic copil dintre toți frații, potrivit dezvăluirilor făcute chiar de către artistă, în urmă cu mai mult timp. A avut parte de o copilărie cu lipsuri, fără să cunoască multe dintre facilitățile pe care le au copiii astăzi.

Cea mai frumoasă amintire pe care o are Maria Cârneci despre copilăria sa este perioada sărbătorilor de iarnă. Atunci, părinții împreună cu copiii pregăteau casa pentru Crăciun și cele necesare pentru prepararea mâncărurilor. Mersul la colindat era unul dintre obiceiurile care o împlineau pe cântăreața de muzică populară.

Chiar dacă nu a avut jucării scumpe, păpuși Barbie și altele de felul acesta, Maria Cârneci era întotdeauna mulțumită de ceea ce îi puteau oferi părinții săi. Dacă voia să aibă o păpușă, o confecționa singură, cu ajutorul cârpelor sau a mătăsii de porumb.

Câţi bani cere Maria Cârneci pentru a cânta

„Aşa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă. Părinţii noştri ne-au învăţat ce înseamnă disciplina şi ne împărţeau diverse sarcini. De exemplu, fraţii mei se ocupau de animale, iar noi, fetele, de curăţenie. Eram organizaţi, iar asta a contribuit enorm în formarea caracterului meu.

După părerea mea, educaţia porneşte din familie. Acei şapte ani de acasă, ce nu se învaţă la nicio şcoală, îşi spun cuvântul şi te urmăresc toată viaţa. Educaţia o ai din familie şi graţie acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!” a mărturisit Maria Cârneci, într-o intervenție mai veche, pentru Taifasuri.ro.

Chiar dacă a atins succesul, cântăreața de muzică populară rămâne, în continuare, adepta unui stil de viață modest. Artista a mărturisit, cu o altă ocazie, că stilul de viață luxos nu este pe gustul ei. Acest aspect se reflectă cu ușurință și în tarifele pe care le-a impus pentru a cânta la nunți și petreceri private.

Citește și: Maria Cârneci, revoltată din cauza statului român. Decizia care o poate duce la sapă de lemn

Spre deosebire de alți artiști din țara noastră, Maria Cârneci cere între 1.200 și 2.000 de euro pentru a cânta la nuntă, potrivit cancan.ro. Suma finală variază în funcție de durata și de tipul evenimentului la care participă. În România, există artiști care cer chiar și 19.000 de euro pentru a interpreta la nunți.