Câți bani cere Anda Adam ca să cânte la o nuntă. Așa a făcut o adevărată avere cântăreața

Câți bani cere Anda Adam ca să cânte la o nuntă. Așa a făcut o adevărată avere cântăreața

Anda Adam, de-a lungul carierei sale, și-a câștigat statutul de vedetă și, de ce nu, dreptul de a cere anumite sume de bani pentru a cânta la diferite evenimente.

Câți bani cere Anda Adam ca să cânte la o nuntă

Anda Adam a demonstrat că este una dintre cele mai bune voci din lumea muzicii românești. Şi cum talentul costă, este normal Anda, când este solicitată la diferite evenimente, chiar și la nunți. să ceară sume, destul de mari spun zvonurile, pentru a cânta la o nuntă.

Toată lumea din showbiz-ul românesc, și fanii implicit, o consideră una din cele mai apreciate vedete. La fiecare apariție, fie pe scenă, sau la evenimente mondene face furori de fiecare dată cu apariţiile ei incendiare. Vocea şi talentul sunt doar două dintre calităţile care au ajutat-o să devină artista consacrată care este în prezent.

Vedeta a recunoscut că este o mămică şi o soţie împlinită. Dar ceea ce este foarte important pentru cariera ei, este că nu duce lipsă nici de evenimente Agenda vedetei este plină de concerte sau de ce nu, şi de nunţi, inclusiv pe anul 2020.

Zvonurile din piață spun că vedeta cere pentur o apariție la o nuntă, nici mai mult nici mai puţin,  de 2.500 de euro Asta este suma pe care Anda Adam o cere pentru a-şi face prezenţa în cadrul unui eveniment, cum ar fi o nuntă sau de ce nu, botez. Blondina este de multă vreme în lumea muzicii, iar după câte bine ştim, talentul costă întotdeauna.

Așa a făcut o adevărată avere cântăreața

În afară de banii câștigați la concerte, asta a fost și este o altă modalitate prin care vedeta și-a îngroșat conturile din bancă, permițându-și astfel tot felul de capricii, inclusiv cel de a-și îmbunătății aspectul fizic.
Anda Adam, așa cum declara pe rețelele de socialiozare, şi-a dorit dintotdeauna să-şi facă rinoplastie. Atunci când îşi făcea poze, vedeta stătea dintr-un profil anume, pentru a nu-şi scoate la vedere imperfecţiunile. Totodată, pe lângă dorinţa arzătoare pe care a avut-o de-a lungul timpului, vedeta a avut de gând să-şi corecteze şi deviaţia de sept.

Câți bani cere Anda Adam ca să cânte la o nuntă. Așa a făcut o adevărată avere cântăreața
Câți bani cere Anda Adam ca să cânte la o nuntă. Așa a făcut o adevărată avere cântăreața

„Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!”, scria Anda Adam pe contul de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI