15 dec. 2023 | 10:21

Câţi bani câştigă Vlăduța Lupău în noaptea de Revelion. Tariful este unul neaşteptat chiar şi pentru Andra

Monden
Câţi bani câştigă Vlăduța Lupău în noaptea de Revelion. Tariful este unul neaşteptat chiar şi pentru Andra
Tariful este unul neaşteptat chiar şi pentru Andra

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite interprete de muzică de petrecere de la noi din țară. Vedeta se bucură de un succes formidabil de câțiva ani și piesele sale fac furori. Se pregătește acum de sărbători, când va urca pe scenă și îi va distra pe români. Tariful este, însă, unul care întrece orice imaginație. Este la concurență cu Andra.

Ce tarif are Vlăduța Lupău de Revelion

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Artista se bucură de un real succes în plan profesional și are o mulțime de spectacole chiar și în afara țării. Se descurcă perfect cu viața de cântăreț și cea de familie și lucrurile merg ca pe roate.

Vlăduța Lupău acumulează venituri substanțiale din prestațiile sale și a reușit să construiască o adevărată avere. Are casa la care a visat mereu, o mașină de lux și o familie pentru care luptă să nu îi lipsească nimic. Micuțul ei o face fericită zi de zi și îi dă putere de muncă.

ntrebarea care îi stârnește pe toți acum este legată de suma pe care artista o va solicita pentru a urca pe scenă în noaptea de Revelion. Această curiozitate apare în contextul faptului că situația financiară a artistei este una solidă și nu se deranjează să aibă spectacole pentru sume mici.

Se pare că în noaptea de Revelion, tariful este unul surprinzător: 10.000 de euro pentru doar o oră, iar un spectacol ar fi de cel puțin două ore. Se luptă cot la cot cu Andra, care încasează tot această sumă colosală.

Chiar dacă ar fi putut sta acasă în noaptea dintre ani, alături de familie, artista îi va încânta pe fanii ei cu această ocazie importantă și își va rotunji semnificativ veniturile.

Tariful artiștilor de Revelion

Întrucât Revelionul se apropie rapid, majoritatea artiștilor au fost invitați să susțină spectacole muzicale la diverse petreceri organizate în restaurante și hoteluri în noaptea dintre ani. Tarifele sunt unele mari, pe măsura evenimentelor, dar unii artiști reușesc să surprindă cu cât cer pentru un moment muzical.

Află și: Ce tarif are solistul-miner Radu Ille, de Sărbători: ”Nu cer un euro în plus!”. De ce nu e mai scump ,”la export”, precum alți artiști români EXCLUSIV

De precizat, însă, că sumele cerute de Crăciun sau Revelion sunt duble față de altă perioadă a anului. Pentru că artiștii pleacă de lângă familie și călătoresc în state precum Italia, Germania sau Spania, unde sunt mulți români, automat cresc și pretențiile lor la bani, dar și cazare, mese festive.

Revista BZI a dezvăluit tarifele artiștilor din țara noastră, care vor încasa sume frumoase de sărbători. Inna se situează în topul celor mai scumpi artiști, solicitând impresionanta sumă de 35.000 de euro pentru un program artistic. De Revelionul acesta, artista va oferi un concert la un hotel din Egipt.

Trupa Holograf obține o sumă semnificativă pentru prestațiile lor la evenimente. Este important de menționat că acești bani sunt distribuiți între membrii formației, deoarece Dan Bittman îi însoțește pe instrumentiștii săi în toate aparițiile. Tariful perceput pentru o interpretare este de 20.000 de euro.

Andra, pentru un spectacol de două ore, percepe în jur de 20.000 de euro, ceea ce se traduce printr-un tarif de aproximativ 10.000 de euro pe oră. În același context, Irina Rimes impune o taxă de 15.000 de euro pentru o prestație de o oră și jumătate.

De asemenea, Cheloo urcă pe scenă alături de colegii săi, solicitând aceeași sumă cu cea a formației Holograf, respectiv 20.000 de euro pentru un eveniment. Nu sunt deloc ieftini, pentru că spectacolul pe care îl fac este pe măsura pretențiilor financiare.

Suma cu care șochează Loredana Groza

Antonia percepe 12.000 de euro pentru o apariție, în timp ce Lidia Buble solicită 10.000 de euro pentru un spectacol de 90 de minute, adică o oră și jumătate. Sumele sunt ceva mai acceptabile față de alți artiști, dar fiecare are dreptul de a-și stabili tariful.

Surprinzător, Loredana Groza, având o reputație remarcabilă în lumea artistică din România, nu cere atât de mult pe cât s-ar putea crede. Tariful său este de 10.000 de euro pentru o oră de interpretare live, însă este important de menționat că face acest lucru alături de trupa Agurida, ceea ce înseamnă că suma se împarte între membrii formației.

Te-ar putea interesa și: Cât costă Revelionul 2024 de la Hala Laminor. Trupa Voltaj va întreţine atmosfera, ce conţine meniul

În ceea ce privește recitalul, Pepe, Ruby, Alina Eremia și Alex Velea solicită aceeași sumă, respectiv 8.000 de euro. Maneliștii nu se lasă nici ei mai prejos când vine vorba despre bani. Vali Vijelie percepe 15.000 de euro pentru un spectacol de o oră. Adi Minune, un renumit manelist din România, oferă un recital timp de 60 de minute la tariful de aproximativ 12.000 de euro. În același timp, Nicu Paleru solicită 20.000 de euro pentru un spectacol cu o durată de trei ore

Carmen de la Sălciua solicită 5.000 de euro pentru un spectacol de Revelion de o oră, în timp ce nici Armin Nicoară și Claudia Puican nu sunt prea pretențioși când vine vorba despre bani. O reprezentație de două ore alături de saxofonist și soția sa costă 10.000 de euro, unde se adaugă și prezența a mai mulți instrumentiști.

Adi de la Vâlcea percepe un tarif de 12.000 de euro pentru un spectacol de trei ore, în timp ce Jean de la Craiova cere 20.000 de euro pentru o interpretare care se întinde pe patru ore. Artiști precum Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Veta Biriș, Steliana Sima, Laura Lavric sau Gheorghe Turda impun un tarif de 4.000 de euro pentru fiecare recital susținut.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro