Câți bani câștigă lunar Andra și Cătălin Măruță. Mulți nici nu visează la așa o sumă

Câți bani câștigă lunar Andra și Cătălin Măruță. Mulți nici nu visează la așa o sumă
Câți bani câștigă lunar Andra și Cătălin Măruță. Mulți nici nu visează la așa o sumă

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar au și o situație financiară de invidiat. Iată câți bani câștigă lunar cei doi.

Câți bani câștigă lunar Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt extrem de discreți când vine vorba despre viața personală. Cei doi au și o situație financiară de invidiat. În urma contractelor din televiziune, cei doi au câștiguri fabuloase, fără a mai pune la socoteală banii rezultați din concertele brunetei,

Potrivit unor informații, Andra ar câștiga între 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat al emisiunii Românii au talent, unde este o prezență constantă de ani de zile. Pe lângă asta, artista a mai făcut parte și din juriul unei emisiuni destinate copiilor. Și de acolo a încasat o sumă mare de bani. Pe lângă asta, artista face bani și din muzică, din concerte, fiind una dintre cele mai bune și mai apreciate voci din România. Artista ar percepe în jur de 6.000 de euro pentru un concert.

 

Dar nici Cătălin Măruță nu se lasă mai prejos, astfel că prezentatorul de televiziune contribuie cu bani grei la veniturile familiei. Așadar, acesta încasa până de curând în jur de 15.000 de euro pentru emisiunea ”La Măruță”, însă de când show-ul nu mai este difuzat în prime time, salariul i-a mai scăzut. Însă pe lângă salariul din televiziune, acesta mai câștigă undeva în jur de 2.000 de euro pentru evenimentele private pe care le prezintă.

Andra și Cătălin Măruță, un cuplu sudat

Andra și Cătălin Măruță sunt și un cuplu sudat. Andra a vorbit, în urmă cu ceva timp despre modul în care funcționează familia ei.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm”, a mărturisit Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI