Andra, decizie radicală după perioada de izolare. ”M-am hotărât!” Ce va face artista

Andra a pus piciorul în prag! Cunoscuta cântăreață a luat o decizie importantă în privința imaginii sale. Ce va face soția lui Cătălin Măruță după perioada de izolare?

Andra Măruță, decizie radicată după izolare. Artista s-a hotărât

Andra comunică extrem de des cu fanii ei, în special în aceste vremuri în care este nevoită să stea excusiv acasă în contextul crizei sanitare. Cei care o urmăresc i-au cerut deseori sfaturi pentru a-și menține greutatea în lunile de pauză, știind că artista are grijă de imaginea sa de ani de zile și lucrează cu specialiști care să o mențină în formă. Artista le-a mărturisit că nu a scăpat nici ea de kilogramele în plus venite odată cu pandemia. Lipsa de mișcare și poftele târzii s-au acumulat pe perioada izolării, iar acum a decis să schimbe lucrurile, mai ales că urmează ca în viitorul apropiat să se întoarcă pe scenă. Iubita solistă le-a dezvăluit că este mai hotărâtă decât niciodată să țină o dietă cu mâncare sănătoasă și să slăbească frumos. Mai mult decât atât, știe că alimentația nu este singura care contează…așa că s-a apucat și de sport.

„După o perioadă în care am stat mult în casă și am gătit de toate și așa, m-am hotărât să țin o dietă cu mâncare sănătăoasă, să slăbesc sănătos. M-am apucat și de sport, așa că o să vă țin la curent cu ce se întâmplă. Urați-mi noroc!”
Andra Măruță

Andra a început o dietă și s-a apucatde sport!
Andra a început o dietă și s-a apucatde sport!

S-a întors la studio

Andra se întoarce la studio! Solista a susținut că îi era extrem de dor de muzică, iar azi va reveni în fața microfonului și în curând și în fața publicului.  Mi-era tare dor de înregistrări la studio și astăzi, în sfârșit, voi petrece câteva ore acolo! Azi in fata microfonului, dar în curând și în fața voastră! Va pup! ?„, a fost mesajul vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI