23 feb. 2022 | 17:33

Câți bani câștiga Lidia Buble din rețelele sociale. Suma impresionantă pentru un singur eveniment

Monden
Câți bani câștiga Lidia Buble din rețelele sociale. Suma impresionantă pentru un singur eveniment
Cati bani castiga Lidia Buble din retelele de socializare. Suma impresionanta pentru un singur eveniment

Lidia Buble este una dintre cele mai reputate și cunoscute artiste din România. Faimoasa cântăreață se bucură de și mai multă notorietate de când a apărut la diverse emisiuni precum „Next Star”, „Te Cunosc de Undeva” și „Asia Express”. Pe lângă asta, solista câștigă venituri frumușele și din social media. Despre ce sume este vorba.

Lidia Buble câștigă bani frumoși din social media

În plină pandemie, Lidia Buble s-a reinventat și a reușit să câștige bani frumoși din alte surse. Sumele de bani din conturile bancare ale artistei s-au înmulțit, atunci când fosta concurentă de la Asia Express sezonul 4 a devenit imaginea Huawei, un celebru brand de telefoane mobile și dispozitive inteligente.

Lidia Buble își completează veniturile lunare din concerte, evenimente și contractele de imagine pe care le onorează pe rețelele sociale.

Conform unui raport socialblade.com, canalul de Youtube al Lidie Buble este destul de mare, bucurându-se de prezența a 62 de mii de abonați. Așadar, clipurile postate de celebra cântăreață pot ajunge să aibă și peste un milion de vizionări.

Prin urmare, fosta iubită a lui Răzvan Simion ar putea câștiga lunar, doar din platforma Youtube, o sumă impresionantă de 5.000 de dolari, ceea ce înseamnă peste 59.000 de dolari pe an. La aceste sume se adaugă veniturile din concerte, aparițiile în emisiuni televizate și postările plătite pe care le distribuie pe Instagram.

Câți bani ar fi câștigat Lidia Buble la Asia Express 4

Deși este considerată una dintre cele mai populare artiste din țara noastră, înainte de pandemie, Lidia Buble percepea un tarif destul de modest, față de alți mari artiști din România, cerând între 3000 și 5000 de euro pe concert.

Lidia Buble a devenit imaginea brandului de telefonie Huawei, promovând modelele Huawei P40 lite sau Nova 9 pentru suma colosală de 20.000 de euro pe an.

De asemenea, având fler la afaceri, Lidia Buble și-a lansat propriul parfum, care se bucură de un real succes în rândul susținătorilor vedetei.

Potrivit celor de la impact.ro, Lidia și Estera Buble au fost remunerate pe măsură, atunci când au participat la sezonul 4 Asia Express. În timp ce Lidia Buble a primit 2000 de euro pe ediție, sora ei mai mare ar fi fost plătită cu 800 de euro pentru aparițiile sale din cadrul reality-show-ului de la Antena 1.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro