Câți bani câștigă la Antena Stars noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Salariul e mai mic decât s-ar fi crezut (exclusiv)

Câți bani câștigă  la Antena Stars noua iubită a lui Andrei Ștefănescu. Salariul e mai mic decât s-ar fi crezut (exclusiv)
Noua iubită a lui Andrei Ștefănescu câștigă bani frumoși

În urmă cu mai bine de un an venea bomba din shwobiz-ul românesc. Andrei Ștefănescu divorța de Antonia. După divorț, fiecare și-a văzut de viața lui. Antonia se pare că deja este fericită cu noul partener, și același lucru îl putem spune și despre Andrei Ștefănescu. Numai că, în cazul acestuia, a fost dat de gol chiar de colega de platou, care s-a dovedit a fi noua sa parteneră. Este vorba de Ștefania Duca, realizatoarea unei emisiuni la același post TV.

Andrei Ștefănescu dat de gol chiar de colega de trust. Ștefania Duca este iubita artistului

La mai bine de un an de la separarea de Antonia, Andrei Ștefănescu are o nouă parteneră de viață. Numai că, deși existau zvonuri despre acest aspect, nimeni nu știa clar cine este aceasta. Momentul devoalării a venit întâmplător, și a fost făcut chiar de colega de trust Ștefania Duca. Până la momentul aflării numelui, Andrei Ștefănescu nu a dat niciun semn, ba mai mult a evitat să se afișeze public cu ea.

Totul avea să fie descoperit, după ce Ștefania Duca și Andrei Ștefănescu apăreau pe micul ecran, la Antena Stars, purtând același gablonț la mână. Era vorba de două brățări identice, acesta fiind de fapt semnul că Ștefania Duca și Andrei Ștefănescu formează un nou cuplu în showbiz-ul românesc.

Noua iubită a lui Andrei Ștefănescu câștigă bani frumoși

De cealaltă parte, Ștefania Duca venea după o relația zbuciumată cu celebrul artist F Charm. Relația cu acesta, după cum declara chiar Ștefania Duca, a durat aproape șase ani.

”Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după 6 ani ”NOI DOI” nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare.

Pentru că are cum să mă mai doboare nimic.” , a spus vedeta.

Reporterii Impact.ro au decis să afle mai multe despre noua parteneră de viață a fostului component „Alb-Negru”. Așa că au scormonit și au întrebat, și în cele din urmă au aflat cam care este salariul pe care Ștefania Duca îl încasează de la Antena Stars.

Conform surselor, spun reporterii Impact.ro, Ștefania ar avea un salariu de 700 de euro lunar. Da că ar fi să ne uităm puțin în urmă, Ștefania câștigă mai mult, cu cel puțin 200 de euro, decât alte vedete din trust, cum ar fi Daniela Crudu și Marina Dina.

Este important să ai un venit consistent, mai ales când îți propui să pleci la drum într-o relație. Rămâne să urmărim dacă și când vor oficializa Andrei Ștefănescu și Ștefania Duca relația lor, și ce declarații vor da.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI