Câți bani câștigă fata lui Mugur Isărescu. Ia o sumă uriașă pentru România, cu ce se ocupă

Câți bani câștigă fata lui Mugur Isărescu. Ia o sumă uriașă pentru România, cu ce se ocupă
Ce job are fiica lui Mugur Isărescu?

Câți bani câștigă fiica lui Mugur Isărescu? Aceasta se bucură de un venit uriaș pentru România. Ce job are tânăra și cât reușește să câștige lună de lună?

Cu ce se ocupă fiica lui Mugur Isărescu?

Fiica lui Mugur Isărescu are un salariu uriaș pentru România. Tânăra și-a construit o carieră impresionantă de una singură și se bucură de un succes enorm la o companie gigant. Guvernatorul Băncii Naționale a României are doi copii, Ileana Lăcrămioara și Costin.

Băiatul are în grijă afacerea cu vinuri, iar fata și-a văzut de un alt drum. Moștenitorul acestuia se ocupă de podgoria de la Drăgășani a familiei, care a venit la pachet cu pensiunea și crama aferente.

Rezultatele nu au întârziat să apară, iar tânărul a reușit la scurt timp să contribuie la întărirea brand-ului Isărescu pe piața de vinuri.

Feblețea guvernatorului a absolvit Academia de Studii Economice în anul 1998, ulterior a continuat studiile la prestigioasa Universitate Harvard între anii 2002-2004.

Ce salariu are?

În anul 2001 a trecut Atlanticul și s-a angajat la un fond de investiții la New York unde a stat între anii 2004-2006. De asemenea, aceasta a mai lucrat și din 2006 până în 2011 într-o corporație axată pe managemant financiar.

Ultimii 10 ani din carieră au surprins-o în postura de șefă a programului guvernamental pe care firma IBM l-a implementat în România.

Lăcrămioara Isărescu încasează la acest job aproximativ 15.000 de euro pe lună, iar la această sumă se adaugă și un pachet anual avantajos în dreptul îndeplinirii obiectivelor companiei.

Anunț recent din partea guvernatorului

Banca Națională a României a majorat de la 4.1% la 5.6 estimare de inflație la finele acestui an și de la 3% la 3.4% estimarea pentru anul viitor. Motivul creșterii este scumpirea prețurilor la gaze, energie electrică, carburanți și materie primă, subliniază acesta.

”După acest vârf care este deja în prezent, îl avem aici după noi, inflaţia care va fi anunţată peste 2 zile, sau mai degrabă după mine, ca să nu angajez pe mulţi colegi, va depăşi 5%, sau va fi în jur de 5%. Şi subliniez acest lucru pentru că de regulă când noi facem o prognoză la sfârşitul anului, să spunem va fi 5,6%, cum este şi aici, există tendinţa să se spună aşa: Banca Naţională prognozează de acum înainte o inflaţie de 5,6%, preţurile vor creşte cu 5,6%”
Mugur Isărescu

Acesta a mai subliniat că se încearcă menținerea prețurilor undeva între 5 și 5.5%. Prognoza specialiștilor este că indicele de consum va scădea odată cu finalul anului următor datorită dispariției efectului din ianuarie.