15 iun. 2023 | 20:55

Câți bani câștigă Dinu Maxer, după divorț, cu trupa AXXA: ”Nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Câți bani câștigă Dinu Maxer, după divorț, cu trupa AXXA: ”Nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani” EXCLUSIV

Dinu Maxer a decis să se concentreze și mai mult pe cariera artistică, după divorțul răsunător de solista Deea Maxer, mama copiilor lui. Odată cu revenirea pe scenă a trupei AXXA, el ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, ce onorarii vor avea la spectacole, dar și cât au investit în noul videoclip, pentru marele lor hit, ”Marea te cheamă la ea”.  

Cât a costat noul videoclip al piesei ”Marea te cheamă la ea” și ce tarif are trupa AXXA la spectacole

Noul videoclip al piesei ”Marea te cheamă la ea” i-a costat pe membrii trupei AXXA foarte mulți bani. Ce onorarii au cei patru soliști, Dinu Maxer, Mihai Onilă, Adrian Filip și Sorin Raia, la spectacole?
Interpretul Dinu Maxer ne-a dezvăluit pe câți bani vor urca pe scenă, în vara lui 2023, anul în care celebra formație s-a reunit, după o pauză de două decenii:
”Videoclipul ne-a costat 20.000 de euro, iar la spectacole avem un onorariu de 2.500 de euro”.
Întrebat de Playtech Știri dacă nu e un preț mult prea mic, în comparație cu talentul lor artistic, dar și cu tarifele actuale ale artiștilor, el a dorit să ne precizeze:
”Nu e un preț de dumping, pentru a intra în circuitul impresarilor, nu este vorba despre asta. Noi nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani, lăsăm asta în seama celor din economie! Noi facem muzică și stil. Însă, când vom avea spectacole cu dansatoare și cu instrumentiști, tariful crește la 4.500 de euro. Noi ne-am reunit în jurul unui concept muzical nou, prin care vrem să transmitem un mesaj, atât fanilor noștri, din generația noastră, cât și celor tineri. Este vorba, în primul rând, de stil. Femeile iubesc bărbații eleganți, în orice formă ar fi ei, tineri, bătrâni, grași, slabi, deci vrem să expunem un model de stil care lipsește din muzica românească”.

 Membrii trupei AXXA le pregătesc fanilor mari surprize muzicale

Dinu Maxer ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și ce surprize muzicale le pregătesc fanilor nostalgici, după marea revenire în lumina reflectoarelor:
”Muzica este construită pe melodiile top 100 all time, piese ascultate de mulți, însă mai puțin de tineri, nu pentru că nu le-ar plăcea, dar pentru că nu le știu. Cui nu i-ar plăcea un ”Ciao, Bella!” sau un ”You can leave your Hat on”, în limba română, ca să poată fredona nu doar aproximativ câteva cuvinte din refren? O să lansăm în curând videoclipuri la multe piese de acest gen”.

Onorariul lui Dinu Maxer, cu fosta lui soție, Deea Maxer, la un concert

Deea și Dinu Maxer au spectacole împreună și după divorț. Reporterii Playtech Știri au aflat de la organizatorii de evenimente și cât câștigă foștii soți Deea și Dinu Maxer, pentru un recital:
”Deea și Dinu au câteva nunți și zile de oraș, luate împreună. În luna iunie, foștii soți vor avea și un miniturneu de trei zile, în 3 orașe din țară. Și vor lua evenimente, în continuare, când vor fi solicitați. Formează un cuplu de prezentatori solicitați, datorită profesionalismului, pe evenimente private. Onorariul lor, împreună, este de 1.000 de euro, iar al solistei Deea este de 500 de euro, pentru show-ul ei oriental”.
Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Horoscop, 4 mai 2024. Bani și reușite pentru Berbeci. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Capital.ro
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare. Ar putea ieși mai devreme la pensie cu până la 3 ani și jumătate
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro