Câți bani câștigă Andreea Mantea la Kanal D. Suma este colosală

Andreea Mantea primește 8.000 de euro pentru aparițiile de la Kanal D

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului de televiziune Kanal D. Prezintă emisiunea Puterea Dragostei, dar și Se Strigă Darul, alături de colegul Mihai Mitoșeru. Pentru aparițiile televizate câștigă o sumă impresionantă de bani, la care alte vedete nici măcar nu visează.

Andreea Mantea primește 8.000 de euro pentru aparițiile de la Kanal D

Andreea Mantea lucrează de 10 ani la Kanal D și a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului de televziune. Moderează reality show-ul Puterea Dragostei, dar prezintă și emisiunea Se Strigă Darul, alături de Mihai Mitoșeru. Programul este foarte încărcat, având în vedere că filmările pentru Puterea Dragostei au loc în Turcia, iar cealaltă emisiune este filmată în România. Pentru aparițiile la Kanal D, vedeta primește lunar 8.000 de euro.

În ultimele trei luni și jumătate, perioada martie – iunie, Kanal D a fost lider de audiență, devansând stațiile concurente, cu emisiunea Puterea Dragostei, atât pe targetul Comercial, cât și Național. Prima parte a show-ului, difuzată în intervalul orar 11:00 – 12:00, în perioada mai sus menționată, a plasat Kanal D lider de piață, pe targetul Comercial, cu 1,7% rating și 16,4% cotă de piață. Și la nivelul populației din întreaga țară, în intervalul orar 11:00 – 12:00, Kanal D a fost lider de piață, cu 2,5% rating și 16,0% cotă de piață, se precizează pe site-ul kanald.ro.

Andreea Mantea s-a născut la București, la data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, iar în prezent este studentă la Facultatea de Relații Internaționale. Andreea mai are o soră. În anul 2006 a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea. În 2008 a fost „vecina” lui Răzvan și Dani în emisiunea matinală la postul de televiziune Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI