Câți bani câștigă Andreea Bălan din scandalul divorțului. Artista a luat o decizie radicală

Câți bani câștigă Andreea Bălan din scandalul divorțului. Artista a luat o decizie radicală
Câți bani câștigă Andreea Bălan din scandalul divorțului?

Mulți se întreabă ce îi revine Andreei, din punct de vedere material, în urma scandalului monstru în care se află de mai bine de trei săptămâni. Iată cât câștigă solista de pe urma separării definitive de soțul ei!

Câți bani câștigă Andreea Bălan din scandalul divorțului?

Momentele de cumpănă pentru George Burcea și Andreea Bălan sunt departe de a se termina. Mariajul lor s-a destrămat parcă din senin, acuzațiile și evenimentele care îi strâng cu ușa nu contenesc să apară, iar cu toate astea trebuie să găsească un numitor comun spre binele celor două fiice pe care le au împreună. Într-o notă mai pozitivă, lucrurile care o mai înveselesc acum este sănătatea familiei sale, pe plan personal, iar pe plan profesional…o cotă crescută, după scandalul cu Burcea.

Andreea este una dinte vedetele care nu au avut ocazia să profite de multe contracte de sponsorizare, pentru că nu s-a considerat că are un capital de imagine puternic. Acum, după ce a devenit subiect zilnic, diverse colaborări de acest gen încep să apară ca ciupercile după ploaie. Cunoscuta cântăreață a acceptat chiar săptămâna trecută un contract de publicitate pentru un fier de călcat, conform impact.ro, iar în urmă cu două zile a promovat un alt brand. Este vorba despre o companie care furnizează cosmetice de lux, iar pentru acesta Andreea a fost remunerată cu 5.000 de euro. Sursa citată mai arată că astfel de proiecte mai urmează în viitorul apropiat pentru solistă.  Până atunci, ea se bucură de reușita nemaipomenită cu noua piesă – „Inimă de fier”, care la momentul actual este pe locul #3 în trending pe YouTube.

Cuplul a început să se destrame din decembrie 2019

”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…”
Sursă din apropierea cuplului (wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI