17 aug. 2020 | 13:50

Câți bani câștigă Andra în fiecare lună. Este cel mai bine plătită din România

Știri generale
Câți bani câștigă Andra în fiecare lună. Este cel mai bine plătită din România
Câți bani câștigă Andra în fiecare lună. Este cel mai bine plătită din România

Cine își dorește să o aibă pe Andra la vreun eveniment important, trebuie să știe câți bani ar trebui să scoată din buzunar pentru ca artosta să cânte un minut.

Câți bani câștigă Andra în fiecare lună

Andra Măruță ocupă un loc în topul preferințelor românilor. Frumoasa artistă a reușit însă să strângă o reală avere de pe urma evenimentelor pe care le-a onorat de-a ungul timpului. În afară de faptul că este căutată, solista percepe sume impresionante chiar și pe minut.

Conform informațiilor apărute în presă, Andra este plătită, în medie, cu 6.000 de euro pentru eveniment. Astfel, pentru fiecare minut petrecut pe scenă, în conturi îi intră 1.000 de lei. Desigur, totul variază în funcție de evenimentul la care participă și în funcție de cât de lungă este reprezentația.

Dar aceștia nu sunt singurii bani care îi intră Andrei îi cont pe lună. Conform informațiilor apărute în spațiul public, artista ar câștiga între 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat al emisiunii Românii au talent, de la Pro Tv. De asemenea, artista ar mai fi primit o sumă similară pentru faptul că a fost jurat și la emisiunea Vocea României Junior.

Cu cine s-a iubit Andra Măruță înainte

De asemenea, și Cătălin Măruță contribuie la veniturile familiei. Prezentatorul de televiziune câștiga până nu demult 15.000

Și Cătălin Măruță contribuie serios la veniturile familiei. Prezentatorul TV câștiga până nu demult 15.000 de euro pentru emisiunea La Măruță, dar salariul i-a fost diminuat între timp, iar show-ul lui nu mai este difuzat în prime time. Cătălin mai câștigă aproximativ 2.000 de euro pentru evenimentele private pe care le prezintă.

Înainte să se căsătorească și să aibă o familie fericită cu soțul ei, vedeta a fost implicată într-o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove, alături de care a stat doi ani și jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, afirmat un apropiat al Andrei pentru stl.ro, acum ceva timp.

„Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, a spus și fostul iubit al Andrei, conform sursei citate.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro