12 aug. 2020 | 11:14

Andra a făcut marea dezvăluire. Așa a fost convinsă de Cătălin Măruță

Monden
Andra a făcut marea dezvăluire. Așa a fost convinsă de Cătălin Măruță
Andra a făcut marea dezvăluire. Așa a fost convinsă de Cătălin Măruță

Așa cum vă relatam, de curând, familia Măruță sărbătorește 12 ani de căsnicie, devenind în timp una din cele mai apreciate familii din showbiz-ul românesc. Andra și Cătălin se iubesc și astăzi, la fel ca la început și sunt suport unul pentru celălalt.

Cum l-a cunoscut Andra pe Cătălin Măruță

Cuplul Andra și Cătălin sunt împreună de 12 ani și o formează o familie fericită alături de cei doi copii, David și Eva, dar puțini din fanii lor cunosc detalii despre începuturile relației dintre cei doi. Cei doi s-au cunoscut în 2005, pe vremea când Cătălin era la începuturile de drum în televiziune, Cătălin prezenta pe atunci emisiunea “Tonomatul DP2” de la TVR 2, . Andra, la 19 ani, era o tânără solistă la început de carieră. Cătălin avea pe atunci 27 de ani și cu totul altă înfățișare.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Așa a fost convinsă de Cătălin Măruță

Gestul pe care l-a făcut Cătălin, povestește Andra, a fost cel care a determinat-o pe vedetă să-l vadă cu alți ochi și, la scurt timp, cu toate că nimeni nu se  aștepta la asta, Andra a decis să se mute cu cel care avea să-i devină în cele din urmă, partener de viață și tată ai celor doi copii. Cătălin, astăzi mândru de soția sa, povestea la un moment dat de cum o vedea pe Andra la începuturile relației lor.

“La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal. Corect și matur la 19 ani. Începusem relația și, cu timpul, mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă,  Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, a spus Cătălin.

Anul acesta sărbătoresc 12 ani de stat împreună și se pot mândri cu realizări deosebite, dar cele mai importante sunt cei doi copii, David și Eva, alături de care încearcă să petreacăcât mai mult timp. De altfel Andra spunea că nu are ce să-i reproșeze din acest punct de vedere lui Cătălin, acesta fiind permanent lâgă cei doi copii.

“Ca tată nu am ce să-i reproșez. Pleacă dimineața, îl duce pe David la grădiniță, iar seara fuge de la emisiune după ședință ca să stea cu el și să-i facă baie”, a adăugat solista.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro