Câți bani are fata unuia dintre frații Dedeman. Este extrem de bogată

Câți bani are fata unuia dintre frații Dedeman. Este extrem de bogată
Câți bani are fata unuia dintre frații Dedeman

Dedeman, companie înființată la Bacău în 1992, creată și controlată de frații Dragoș și Adrian Pavăl, este lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. La nivelul anului 2021 are 55 de magazine, iar în 2019 avea o cifră de afaceri de 1,73 miliarde de euro. Karina, fiica unuia dintre afaceriști, calcă pe urmele tatălui. Detalii despre moștenitoarea imperului, carieră și bani.

Karina, fata unuia dintre frații Dedeman, are mulți bani în conturi

Cu o diplomă la ”Queen Mary University” din Londra și un master la Cambridge, Karina Pavăl este una dintre persoanele care vor prelua frâiele imperiului Dedeman. Între 2018 și 2019, Karina a deținut funcția de administrator la Conpet SA, operatorul sistemului național de transport țiței și derivatele prin conducte. Firma este deținută de statul român. Cu această ocazie, și-a completat declarația de avere.

În document se arată că aceasta nu deține imobile, terenuri, mașini sau bunuri de valoare. Anterior colaborării cu statul, ea a lucrat pentru tatăl ei, dar nu pe sume fabuloase. Chiar și așa, a atras atenția asupra unor rubrici, cum ar fi ”cont curent sau card”. În toamna anului 2018, tânăra avea pe card suma de 32.000 de lei, iar un an mai târziu deținea aproape 138.500 de lei, adică 27.000 de euro.

Un alt aspect interesant este implicarea ei în cea mai puternică platformă de teste educaționale din România, înființată în anul 2014 de profesorii Dragoș Iliescu și Thomas Oakland. Karina a cumpărat în 2018 aproximativ 17% din această afacere cu 1,8 milioane de lei. Conform declarației de avere, pentru a face acest pas a împrumutat bani de la părintele său.

Dragoș Pavăl vrea ca fiica să se întoarcă în România și să preia afacerea

Conform informațiilor prezentate pe pagina ei de Facebook, Karina Pavăl locuiește în prezent în Londra. Dorința părintelui ei este ca aceasta să revină în țara natală și să preia afacere.

„Fiica mea cea mare termină colegiul în Elveția, iar apoi vrea să-și continue studiile la Londra. Am un contract cu ea, prin care mi-a promis că după studii se întoarce acasă. E un contract scris, să știți. Sigur, e simbolic, îl putem rupe oricând, dar ea o să-și țină cuvântul”, spunea Dragoș Pavăl în urmă cu câțiva ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI